#WeRunHelsinki-joulukalenteri: Luukku 4

December 4, 2017

Tämän vuoden joulukalenterissa availlaan luukkuja #WeRunHelsinki-hengessä. Esittelemme 24 Runner’s High:n valmentajien valitsemaa Helsingin suosikkijuoksukohdetta ja höystämme näitä paikkaan sopivalla treenillä.

LUUKKU 4: RUNNER'S HIGH/JÄTKÄSAARI

Luukku nelosesta avautuu Runner's High:n juoksukeskus Jätkäsaaressa. Jätkäsaaren lopullinen muoto on toistaiseksi vielä hieman keskeneräinen, mutta muutaman vuoden sisään valmistuva Jätkäsaaren halkova Hyväntoivonpuisto parantaa alueen virkistysmahdollisuuksia kummasti. Alueen erikoisuuksiin kuuluu mm. jokaisen ratajuoksijan unelma, neliön muotoinen 200 metrin juoksurata Selkämerenpuiston kentän ympärillä. Toimitilamme löydät osoitteesta Kap Hornin katu 7 ja toimitiloissamme järjestämme luentoja, tasotestauksia, core-treenejä (myös tänään maanantaina klo 18.15).

TREENI: OLD SCHOOL KUNTOPIIRI


15 monipuolista harjoitetta, minuutti hikoilua ja pieni palauttelu/siirtymä liikkeiden välillä. Pari kierrosta putkeen. Valmentaja huolehtii tarkkaan liikkeiden oikeasta toteutuksesta. Kuten monessa muussakin asiassa, tärkeämpää on tehdä liike oikein ja hallitusti - ei repien ja riuhtoen. Meillä ei autonrenkaat lentele, välilevyt pullistele ja hiitti on kirosana. Vanhan koulukunnan summeri ulvahtaa minuutin jälkeen ja päästää pöhöttynyttä keskivartaloa kiroilevat jumppaajat hetkelliseen palautukseen ja huojennukseen ennen seuraavaa liikettä. Kokonaisvaltaisuus tavoitteena kehoa rassataan juoksunomaisilla liikkeillä päästä varpaisiin. Suosikkivälineemme ovat pilatespallot, bosupallo, kuntopallot, jumppakepit, jumppamatot sekä raippa.

Verryttelynä voit vaikka kiertää neljän kilometrin Jätkäsaaren kanavakierroksen.

Please reload

Kuumimmat

Joulun liikuttavimmat lahjat!

December 4, 2019

1/3
Please reload

Tuoreimmat