#WeRunHelsinki-joulukalenteri: Luukku 16

December 16, 2017

Tämän vuoden joulukalenterissa availlaan luukkuja #WeRunHelsinki-hengessä. Esittelemme 24 Runner’s High:n valmentajien valitsemaa Helsingin suosikkijuoksukohdetta ja höystämme näitä paikkaan sopivalla treenillä.

LUUKKU 16: VIIKKI

Kuten monet muut Helsingin juoksualueet, myös Viikin alue kukoistaa monipuolisuudellaan. Kulttitapahtuma Viikin Viitosen kotiseutu tarjoaa monipuolista reittiä ja erittäin vaihtelevia ja kauniita lenkkimaisemia.

TREENI: 13 KM PK-KEVYT

Tänään nautiskellaan eli unohdetaan Viikin Viitosen raastot ja otetaan rentoa. Suunnittelimme 13 km leppoisan kevyen peruskestävyysringin joka yhdistää Viikin idylliset peltomaisemat Viikin Vanhankaupunginlahden luonnonsuojelualueeseen ja Lammassaaren kierrokseen.


Matkalle osuu niin polkua, pitkospuita, vaihtelevaa hiekkapohjaista alustaa ym. mutta se ei haittaa. Keskity mahdollisimman hitaaseen vauhtiin tai ota vaikka muutama kävelyaskel. Lintubongareiden kohdalla voit ottaa pari terävämpää kiihdytystä höystettynä äänekkäällä läähätyksellä, niin tienaat pari uutta kaveria lenkin oheistuotteena.


13 km kevyeen soveltuva reittikartta Movescountista.

Please reload

Kuumimmat

10 vinkkiä Runner's High Virtual Racen dominointiin

March 30, 2020

1/6
Please reload

Tuoreimmat