Runner's High:n maratonmatka Malagaan joulukuussa

February 3, 2020

 

Tervetuloa mukaan kaikkien aikojen maratonmatkalle kun Runner's High suuntaa perinteisen maratonmatkansa Espanjaan vuoden 2020 Euroopan urheilupääkaupunkiin Malagaan Malagan maratonille ja puolimaratonille 11.-14.12.2020.

Malagan Maraton on kansainvälisen yleisurheiluliiton Bronze Label -tason maantiejuoksu ja kerää Malagan kaduille noin 10 000 juoksijaa mittelemään voimistaan maratonilla ja puolimaratonilla. Joulukuussa 2019 Runner's High:n valmennusportaasta Aki Nummela juoksi Malagassa vuoden nopeimman suomalaisen juokseman maratonin 2:18:33 (puolimaratonin väliaika 1:08:05) ja näin tapahtuma on myös meidän omakohtaisesti hyväksytty nopeaksi ja toimivaksi.

Malaga sijaitsee helppojen, suorien ja säännöllisten lentoyhteyksien päässä Helsingistä. Kaupunki tunnetaan paitsi erinomaisena urheilukaupunkina myös kulinaristisena keskuksena sekä virkeästä kulttuuri- ja viihdetarjonnasta.

 

Runner's High:n maratonmatkoille tunnetusti voi osallistua kuka vain joka kaipaa innokasta juoksu- ja matkaseuraa sekä juoksun ammattilaisten vetämää juoksullista ja asiantuntevaa sisältöä maksimoimaan onnistumisen tapahtumassa ja sen ulkopuolella.

Tsekkaa alustava ohjelma, matkan sisältö ja laita ilmoittautumista sisään!

 

Jos haluat maksimoida juoksun onnistumisen, suosittelemme valmistavana leirinä Runner's High:n juoksuleiriä Puolaan lokakuun lopussa. Molemmille reissuille lähtijöille annamme bonuksena 50  lahjakortin Runner's High:n palveluihin.

 

#RHMENEEMALAGAAN

 

 

 

Please reload

Kuumimmat

Runner's High:n maratonmatka Malagaan joulukuussa

February 3, 2020

1/5
Please reload

Tuoreimmat