Runner's High:n ryhmämatka Budapestin maratonille 7.-10.2022

Runner’s High:n ryhmämatka suuntaa tällä kertaa Budapestin maratontapahtumaan 7.-10.10.2022.

Budapestin maraton on eurooppalainen klassikko, joka järjestetään jo 37. kerran. Budapestin maraton on todellinen juoksufestivaali ja kahden päivänä aikana matkoja löytyykin valittavaksi kaikille jotain. Lauantaina 8.10. juostaan 5 km ja 10 km sekä sunnuntaina 9.10. maraton ja 30 kilometriä. Sunnuntain maratonin yhteydessä voi juosta myös maratonviesti kahden tai neljän hengen joukkueissa.

Runner’s High:n juoksumatkoille voi mukaan tulla kuka vaan tasosta ja taustasta riippumatta – eikä ole väliä vaikka et olisi aiemmin toimintaamme osallistunutkaan. Vaikka juoksu onkin pääosassa matkoillamme, emme unohda myöskään paikalliseen kulttuuriin tutustumista.

Jos himoitset matkaan joulukuussa, kannattaa tsekata Valencian maratonmatkamme joulukuussa 2022.

NOPEA reitti ja helppo sijainti

Budapest sijaitsee helppojen, suorien ja säännöllisten lentoyhteyksien päässä Helsingistä. Kaupunki tunnetaan paitsi erinomaisena juoksukaupunkina myös värikkäästä historiastaan, Tonavasta, kulinaristisena keskuksena sekä virkeästä kulttuuri- ja viihdetarjonnasta.

Runner’s High:n maratonmatkoille tunnetusti voi osallistua kuka vain joka kaipaa innokasta juoksu- ja matkaseuraa sekä juoksun ammattilaisten vetämää juoksullista ja asiantuntevaa sisältöä maksimoimaan onnistumisen tapahtumassa ja sen ulkopuolella.

Tsekkaa alustava ohjelma, matkan sisältö ja laita ilmoittautumista sisään.

MATKAN SISÄLTÖ JA ILMOITTAUTUMINEN

Matkan tiedot:

Matka alkaa: 7.10.2022

Early Bird -hinta 23.7.2022 saakka*: 340 €. Hintaan lisätään ilmoittautumismaksu haluamiisi juoksumatkoihin.

*Ennakkomaksu 50 % matkan kokonaishinnasta laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen 14 vuorokauden maksuehdolla.

Loppuosa matkasta laskutetaan 30 vuorokautta ennen matkan alkua 14 vuorokauden maksuehdolla.

Yhden hengen huoneen lisämaksu: 140 €

Paikkoja ainakin 16 ensimmäiseksi ilmoittautuneelle. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hintaan sisältyy:

– 3 yötä laadukkaassa hotellissa Budapestin keskustassa 800 metrin päässä lähtöalueesta
– Aamupalat
– Suomalaisten valmentajien ja matkanjohtajien palvelut
– Valmistavat yhteistreenit Budapestissa

Hintaan ei sisälly:

– Lentoja Budapestiin (autamme toki mielellämme lentojen varaamisessa)
– Ruokailut
– Matkavakuutusta (jokainen hoitaa itse ja on suositeltava matkalle mukaan lähtijöille)

Lisänä:

Mahdollisuus 1 yön pidennykseen Budapestissa 10.-11.10.2022 80 € lisämaksusta kahden hengen huoneessa (yhden hengen huoneen lisäyö 140 €). Lisäyö ei sisällä aamupalaa.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

Matkaehdot

ALUSTAVA AIKATAULU

7.10.2022

Sisäänkirjautuminen (klo 14-) Budapestin keskustassa 800 metrin päässä lähtöalueesta sijaitsevaan hotelliin. Illalla avaavaa kevyttä höntsäilyä karistamaan matkailun jähmeydet Tonavan rannoille ja samalla numeroidenhakureissu lähtöalueelle ja strategiapalaveria viikonlopun juoksuja ajatellen.

8.10.2022

Aamupala hotellilla (aamupalat kuuluvat matkan hintaan) ja aamulla 5 km ja 10 km juoksujen seuraamista tai omatoimista turismia. Iltapäivästä sunnuntain koitoksiin valmistavaa kevyttä höntsäilyä tai aamupäivän koitoksista palauttavaa sekä strategiapalaveri viime hetken säätöjen virittämiseksi sunnuntaina juoksevien kanssa.

9.10.2022

Aamulla siirtyminen jalan Budapestin Maratonin/30 km lähtöön (n. 800 m). Juoksun jälkeen yhteisruokailu (omakustanteinen) sekä viriiliä after run -toimintaa. Lauantaina juosseilla aamupäivä muiden juoksujen seuraamista tai omatoimista turismia.

10.10.2022

Aamulenkki/aamureippailu halukkaille vetreyttämään juoksujen marinoittamia lihaksia. Uloskirjautuminen klo 12 mennessä. Mahdollisuus lisämaksusta myös extrayöhön.