CARITA RIUTTA 

Carita Riutta on entinen aktiivijuoksija, joka aloitti kilpayleisurheilun 6-vuotiaana Espoon Tapioissa. Caritan tausta löytyy nopeus- ja voimalajeista ja kestävyysjuoksun Carita löysi vasta myöhemmin opiskellessaan yliopistossa Yhdysvalloissa.

 

 Carita valmennusfilosofia 

"Juoksu- ja valmennusfilosofiani on yksinkertainen; juoksemaan oppii vaan juoksemalla! Pyrin pitämään suunnittelemani harjoitukset yksinkertaisina, jotta ne on helppo kommunikoida sekä juoksukouluissamme, että eSimo-treeniohjelmissa. Suhtaudun jokaiseen valmennettavaan yksilönä ja avoimen kommunikoinnin kautta pyrin löytämään valmennettavani kehityskohdat perinpohjaisesti."

 

"Olen myös useinmiten hyvin vaativa enkä yleensä tyydy keskivertosuoritukseen. 'Tehdäämpäs vielä kerran', on usein kuultu lause Runner's High:n juoksu- ja maratonkouluissa, joissa valmennan."

 

 Lempiharjoitukseni 

"Paras harjoitus on mielestäni 1km vedot esimerkiksi 4-6x1km toteutettuna. Tonneilla valmistin juoksu-urallani kunnon ja se toimi ns. tsekkauksena missä kaudella mennään. Pidän myös nopeus- ja voimaharjoituksista salilla ja radalla. Valmennettavillani on usein vauhtikestävyysharjoitteita kuten pitkiä intervalleja ohjelmassa, sillä mielestäni ne kehittävät vauhtia eniten."

 

 Motto 

" 'Start fast - die hard!', mutta noinhan ei mitään treeniä eikä kisaa saisi juosta." ;)

 

 Ennätykset 

400m: 57,58

800m: 2:12,93

 

Instagram 

@caritascore

Carita Runner's High Halloween Runissa Talin urheilupuistossa 2014.

RUNNER'S HIGH OY

+358 44 205 0310

valmennus @ runhigh.fi
Kap Hornin katu 7
00220 Helsinki
y-tunnus: 2399164-4

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

#WERUNHIGH

#PIMPMYRUN