LASSE KARIKOSKI

Lasse Karikoski tuo kattavalla ja pitkällä urheilu- ja valmennustaustallaan monipuolista valmennusosaamista Runner's High:n tiimiin. Juoksuvalmentamisen lisäksi sertifioitu personal trainer Lasse on erikoistunut liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoitteluun.

 

 Lassen valmennusfilosofia 

"Positiivisella asenteella ja iloisella tekemisellä saavutetaan mielestäni paljon. Ryhmässä on voimaa, ja vertaistuki on erittäin tärkeää - ihminen on sosiaalinen eläin.

 

Pyrin antamaan valmennettavilleni ajattelemisen aiheita liittyen erinäisiin kehityksen kohteisiin. Tällä tavalla koen, että valmennettavani saavat omien oivallustensa kautta hyvin kiinni siitä,

mitä kulloinkin toivon saavani perille. Uskon vahvaan vuorovaikutukseen ja avoimuuteen valmennussuhteessa."

 Lempiharjoitus 

"Monipuolisuus ja ärsykkeiden vaihtelu ovat mielestäni todella tärkeitä elementtejä tavoitteelliselle harjoittelijalle. Peruskestävyyttä kehittävät matalatehoiset harjoitukset luovat pohjan, jolle voi rakentaa vauhtikestävyyttä erilaisilla harjoituksilla, mahdollisimman paljon eri vauhtialueita hyödyntäen."

"Itse olen aina lenkiltä palatessani hyvällä tuulella, mutta todella hyvät kiksit saan esimerkiksi Yassoista. Toki myös vauhtileikittelyt vaihtelevassa maastossa, eritoten syksyllä, saavat endorfiinit ja dopamiinit kivasti liikkeelle."

 

 Motto 

"Pienistä puroista kasvaa iso joki"

Lasse Karikoski, juoksuvalmentaja ja sertifioitu personal trainer

RUNNER'S HIGH OY

+358 44 205 0310

valmennus @ runhigh.fi
Kap Hornin katu 7
00220 Helsinki
y-tunnus: 2399164-4

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

#WERUNHIGH

#PIMPMYRUN