Runner's High:n ryhmämatka Maantiejuoksun MM-kilpailuihin Riikaan 29.9.-2.10.2023

Runner’s High järjestää syksyllä 2023 ryhmämatkan Riikaan historian ensimmäistä kertaa järjestettäviin maantiejuoksun MM-kilpailuihin. Maantiejuoksun MM-kilpailuissa järjestetään myös avoimet massastartit mailin, viiden kilometrin ja puolimaratonin mittaisilla matkoilla.

Koska ilmoittautumispaikat ovat rajoitetut, tapahtuma voi myydä loppuun milloin vain ja siksi kannattaa olla nopea jos haluat mukaan tähän uniikkiin tapahtumaan juoksemaan huippureiteille ja nauttimaan arvokilpailuiden ilmapiiristä ja järjestelyistä. Aiemmin vastaavanlaista formaattia on toteutettu puolimaratonin MM-kilpailuiden kanssa ja Runner’s High voi Valenciassa 2018 järjestettjen puolimaratonin MM-kilpailuiden perusteella vahvasti suositella kokonaisuutta.

Runner’s High:n juoksumatkoille voi mukaan tulla kuka vaan tasosta ja taustasta riippumatta – eikä ole väliä vaikka et olisi aiemmin toimintaamme osallistunutkaan. Vaikka juoksu onkin pääosassa matkoillamme, emme unohda myöskään paikalliseen kulttuuriin tutustumista.

NOPEAT reitIT, HUIPPULUOKAN JÄRJESTELYT ja helppo sijainti

Riika sijaitsee helppojen, suorien ja säännöllisten lentoyhteyksien, ja miksei jopa ajomatkan, päässä Helsingistä. Kaupunki tunnetaan paitsi erinomaisena juoksukaupunkina myös värikkäästä historiastaan, kulinaristisena keskuksena sekä virkeästä kulttuuri- ja viihdetarjonnasta.

Kansainvälisen yleisurheiluliiton MM-status takaa myös viimeisen päälle olevat järjestelyt ja huippuluokan reitit.

Runner’s High:n juoksumatkoille tunnetusti voi osallistua kuka vain joka kaipaa innokasta juoksu- ja matkaseuraa sekä juoksun ammattilaisten vetämää juoksullista ja asiantuntevaa sisältöä maksimoimaan onnistumisen tapahtumassa ja sen ulkopuolella.

Tsekkaa alustava ohjelma, matkan sisältö ja laita ilmoittautumista sisään.

MATKAN SISÄLTÖ JA ILMOITTAUTUMINEN

Matkan tiedot:

Matka alkaa: 29.9.2023.

Hinta 30.8.2023 saakka*: 310 €. Hintaan lisätään ilmoittautumismaksu haluamiisi juoksumatkoihin (30.08.2023 saakka: Puolimaraton 49 €, 5 km 24 €, maili 14 €).

*Ennakkomaksu 50 % matkan kokonaishinnasta laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen 14 vuorokauden maksuehdolla.

Loppuosa matkasta laskutetaan 30 vuorokautta ennen matkan alkua 14 vuorokauden maksuehdolla.

Yhden hengen huoneen lisämaksu: 140 €

Paikkoja rajoitetusti niin kauan kuin ilmoittautumiset ovat auki. Voivat sulkea/myydä loppuun milloin tahansa.

Hintaan sisältyy:

– 3 yötä laadukkaassa hotellissa Riikan keskustassa
– Aamupalat
– Suomalaisten valmentajien ja matkanjohtajien palvelut
– Valmistavat yhteistreenit ja tilaisuudet Riikassa

Hintaan ei sisälly:

– Lentoja Riikaan (autamme toki mielellämme lentojen varaamisessa)
– Ruokailut
– Matkavakuutusta (jokainen hoitaa itse ja on suositeltava matkalle mukaan lähtijöille)

Lisänä:

Mahdollisuus 1 yön pidennykseen Riikassa 2.10.-3.10.2023 80 € lisämaksusta kahden hengen huoneessa (yhden hengen huoneen lisäyö 140 €). Lisäyö ei sisällä aamupalaa.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!
Matkaehdot

ALUSTAVA AIKATAULU

29.9.2023

Sisäänkirjautuminen (klo 14-) Riikan keskustassa sijaitsevaan hotelliin. Illalla avaavaa kevyttä höntsäilyä karistamaan matkailun jähmeydet ja samalla numeroidenhakureissu lähtöalueelle ja strategiapalaveria viikonlopun juoksuja ajatellen.

30.9.2023

Aamupala hotellilla (aamupalat kuuluvat matkan hintaan) ja päivällä omatoimista valmistavaa, turismia tai kisaamista. Lauantaina tarjolla 5 km ja maili halukkaille.

1.10.2023

Aamupala hotellilla (aamupalat kuuluvat matkan hintaan) ja päivällä omatoimista turismia tai kisaamista. Sunnuntaina tarjolla puolimaraton. Juoksun jälkeen yhteisruokailu (omakustanteinen) sekä viriiliä after run -toimintaa. 

2.10.2023

Aamulenkki/aamureippailu halukkaille vetreyttämään juoksujen marinoittamia lihaksia. Uloskirjautuminen klo 12 mennessä. Mahdollisuus lisämaksusta myös extrayöhön.