MIKKO JÄRVINEN

Mikko Järvinen lähti Runner's High:n valmennukseen tavoitteenaan muokkautua entisestä Veikkausliigan jalkapalloilijasta juoksijaksi.

 

"Yhteistreenit ovat mukava ja jopa elintärkeä osa muuten melko yksinäiselle juoksutreenaamiselle." Mikko, 33

 

Mikko löysi Runner's High:n juoksuvalmennukseen syksyllä 2012:

 

"Ensimmäinen kontaktini RH:n kanssa oli vuoden 2012 GoExpo-messuilla, jolloin jäin jostain syystä juoksija ja valmentaja Aki Nummelan kanssa juttelemaan niitä näitä. Ei oltu sitä ennen koskaan törmäilty, vaikka Akin olin kyllä jo Movescountista ja muualta sosiaalisita medioista bongannutkin."

Mikko päätti liittyä jo samana syksynä Runner's eLite-ryhmään ja samalla Aki Nummelan valmennukseen.
Henkilökohtaisen harjoitusohjelman lisäksi yhteistreenit Mikko on kokenut erittäin tärkeäksi osaksi harjoittelua. Elite-ryhmässä harjoittelee ryhmä motivoituneita juoksijoita, joka tuo mukavaa vaihtelua joskus yksinäiseenkin juoksuharrastukseen.

 

Jalkapalloilijalle ja juoksijalle tyypillisimpien vammojen keskellä Mikon treeni-into ei ole hyytynyt ja tuloksiakin on syntynyt.

Tästä esimerkkinä Berliinissä 2014 juostu maratonennätys 2.44.32.  Seuraavista tavoitteista Mikon silmissä siintää 11. lokakuuta juostava Münchenin maraton, jossa tavoitteena on juosta maratonennätys uudelle minuuttiluvulle ja lähemmäs 2.40 maagista rajaa.

 

Mikon blogia ja projektia kohti maratonennätyksiä voit seurata osoitteessa: kilpakuntoilija.blogspot.fi

 

 

KATSO MIKON AAMULENKKI

RUNNER'S HIGH OY

+358 44 205 0310

valmennus @ runhigh.fi
Kap Hornin katu 7
00220 Helsinki
y-tunnus: 2399164-4

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

#WERUNHIGH

#PIMPMYRUN