Avoin työpaikka: Runner’s High etsii koordinaattoria

AVOIN TYÖPAIKKA: KOORDINAATTORI LIIKUNTA- JA TAPAHTUMA-ALALLE

Runner’s High kasvaa ja kaipaa apua – tule mukaan osaksi asiantuntijatiimiämme!

Runner’s High järjestää monia Suomen suurimmista juoksutapahtumista (BMW Helsinki10, BMW Helsinki Half Marathon, BMW Helsinki Marathon) ja vielä useampia pienempiä juoksutapahtumia sekä olutfestareita (Craft Beer Helsinki). Lisäksi teemme alihankintana tapahtumatuotantoja muille tahoille sekä tarjoamme juoksuvalmennusta ja -testausta niin kunto- kuin kilpajuoksijoille.

Haluatko mukaan pieneen tapahtuma- ja liikunta-alan yritykseen? Pysyykö sulla hommat hanskassa, kerralla useampi lanka käsissä, ja voidaanko me luottaa että sovitut hommat hoidetaan? Osaatko kirjoittaa sujuvaa suomea ja englantia, eikä Excelkään pelota? Jos vastasit näihin kaikkiin kysymyksiin kyllä, ja monipuolinen osa-aikatyö kiinnostaa, niin lue eteenpäin!

Haemme nyt tiimiimme koordinaattoria hoitamaan monipuolisia asiakaspalvelu-, tapahtumanjärjestämis- ja toimistotehtäviä. Työn kesto on sovittavissa, mutta ihannetilanteessa työ alkaa jo syys- tai lokakuussa 2023 ja päättyy kesällä 2024. Työ on lähtökohtaisesti kokoaikainen, mutta myös osa-aikaisuus (3-4 pv / vko) on sovittavissa. Työpiste sijaitsee pääosin Helsingissä Jätkäsaaressa, mutta ajoittain myös muualla pääkaupunkiseudulla. Työtä voi tehdä osittain etänä.

Tarjoamme erinomaisen näköalapaikan liikunta- ja tapahtuma-alan monipuolisiin tehtäviin ja mahdollisuuden saada entistä vastuullisempia tehtäviä kehittymisen myötä. Tehtävät sovitaan tarkemmin valittavan henkilön kanssa, mutta kokonaisuus voisi koostua esimerkiksi seuraavista tehtävistä:

 • Monipuoliset vastuulliset tehtävät Runner’s High:n tapahtumissa
 • Asiakaspalvelu
 • Taloushallinnon avustavat tehtävät
 • Viestinnän avustavat tehtävät (ml. some)
 • Yhteydenpito yhteistyökumppaneidemme kanssa
 • Muut erikseen sovittavat tehtävät (osaamisestasi riippuen esimerkiksi myynti ja kumppanihankinta, juoksutestien vetäminen, juoksukurssien koodinointi, ryhmätreenien vetäminen)
Yllä oleva lista ei missään tapauksessa ole kaikenkattava – pienessä yrityksessämme olemme tottuneet siihen, että kaikki tekevät enemmän tai vähemmän kaikkea, joten olet myös valmis tarttumaan muihin tehtäviin tarpeen mukaan.

 

Odotamme sinulta:
 • Avain tehtävässä menestymiseen on oma-aloitteisuus, ja erityisesti se, että sovitut tehtävät hoidetaan ajallaan.
 • Et pelkää kysyä apua, etkä jätä asioita roikkumaan, jos ongelmia tulee vastaan.
 • Et myöskään pelkää ajoittain kääriä hihoja fyysisempien tehtävien parissa ja pystyt ottamaan tarvittaessa vastuuta tapahtumissa hektisissäkin tilanteissa. Huomioithan myös, että tapahtumissa työpäivät ovat usein pitkiä.
 • Osaat kirjoittaa sujuvaa suomea ja englantia
 • Sinulla on mahdollisuus myös ajoittaisiin ilta- ja viikonloppuhommiin

Plussaa (ei pakollista):

 • Kokemus tai koulutus vastaavista tehtävistä (tapahtumanjärjestäminen / asiakaspalvelu / taloushallinto / viestintä)
 • Opinnot liikunta-alalta tai esimerkiksi oma urheilu-/liikuntatausta

Lähetäthän hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen rekry2023@runhigh.fi viimeistään 31.8.2023. Kerrothan hakemuksessasi myös, että mitkä tehtävät sinua erityisesti kiinnostavat, ja milloin voisit aloittaa työt.

Aloitamme mahdollisesti haastattelut jo ennen haun päättymistä, joten kannattaa hakea vaikka heti!

Mahdolliset lisäkysymykset ja hakemukset sähköpostitse osoitteeseen rekry2023@runhigh.fi