Runner’s High etsii osa-aikaista kesätyöntekijää

AVOIN TYÖPAIKKA: KESÄTYÖNTEKIJÄ LIIKUNNAN JA TAPAHTUMIEN PARISSA

Haemme nyt tiimiimme kesätyöntekijää monipuoliseen valittavan henkilön osaamisen pohjalta rakennettavaan rooliin tapahtumien ja/tai liikuntapalveluiden pariin pääkaupunkiseudulle. Työn kesto on sovittavissa, mutta ihannetilanteessa työ alkaa huhtikuussa ja päättyy syyskuussa. Työ on osa-aikainen, ja se painottuu tapahtumien ympärille, mutta sen lisäksi tarjolla on jatkuvia työtehtäviä työnkuvasta riippuen erikseen sovittava määrä.

Runner’s High:n tapahtumat ovat pääasiassa juoksutapahtumia ja painottuvat viikonloppuihin. Voit katsoa Runner’s High:n tapahtumakalenterin täältä.

Tarjoamme erinomaisen näköalapaikan liikunta- ja tapahtuma-alan monipuolisiin tehtäviin ja mahdollisuuden saada entistä vastuullisempia tehtäviä kehittymisen myötä.

Tehtävät sovitaan tarkemmin valittavan henkilön kanssa, mutta kokonaisuus voi koostua esimerkiksi seuraavista tehtävistä:

  • Monipuoliset tehtävät Runner’s High:n juoksutapahtumissa
  • Asiakaspalvelu
  • Taloushallinnon avustavat tehtävät
  • Markkinointi ja some
  • Ryhmätreenien ohjaus

Arvostamme hakijoilta erityisesti oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työhön ja asiakaspalveluasennetta. Pystyt ottamaan vastuuta hektisessä tilanteessa, etkä toisaalta pelkää kääriä hihoja fyysisempien tehtävien parissa. Huomioithan myös, että tapahtumissa työpäivät ovat usein pitkiä.

Lähetäthän hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen kesatyo2022@runhigh.fi viimeistään 5.2.2022. Kerrothan hakemuksessasi myös, että mitkä tehtävät sinua erityisesti kiinnostavat, ja milloin voisit aloittaa kesätyön.

Aloitamme kuitenkin mahdollisesti haastattelut jo ennen haun päättymistä, joten kannattaa hakea vaikka heti!

Mahdolliset lisäkysymykset ja hakemukset sähköpostitse osoitteeseen kesatyo2022@runhigh.fi