Runner's High Future

Mikä runner's High Future?

Runner’s High:n 10-vuotisen juoksumatkan kunniaksi on aika katsoa myös tulevaisuuteen. Tammikuussa 2023 jkäynnistetään Runner’s High Future -valmennustalli 16-23 -vuotiaille nuorille. Ryhmä oli alunperin tarkoitus käynnistää 2022, mutta koronasta ja kiireisistä ajoista johtuen siirrämme aloitusta vuodella eteenpäin. Ryhmä on suunnattu juoksijoille ja juoksun harrastajille, joiden tavoitteena on harjoitella ja kilpailla tavoitteellisesti. Sinun ei vielä tarvitse olla kilpajuoksija, mutta ajatuksissasi muhii ajatus ja kiinnostus tavoitteellisesta toiminnasta ammattimaisessa valmennuksessa. Luonnollisesti jo nyt juoksua kilpailullisesti harrastavat voivat hakea mukaan. Valmennustalli on osallistujille ilmainen.

Haku ryhmään käynnissä 30.9.2022 saakka.

MiKSI haKEA mukaan?

Juoksijana kehittyminen vaatii osaavat taustavoimat ja ammattimaisen valmennuksen jota mieluusti höystetään laadukkaalla ryhmäharjoittelulla. Jotta koko paketti on kunnossa, on myös ymmärrettävä lajin luonne, taktiset ja tekniset asiat sekä ymmärrettävä lajin vaatimukset niin kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla. Me Runner’s High:lla tunnemme juoksun läpikotaisin ja siksi haluamme auttaa sinua kohti tavoitettasi – oli se sitten omaksi iloksi juoksusta nauttiminen tai vaikka kansainvälinen huipputaso.

Jotta olisit Runner’s High Future -talliimme etsimämme juoksija, sinulla tulisi olla paloa ja intohimoa juoksua kohtaan sekä motivaatiota harjoitella ja jatkossa kilpailla keski- ja kestävyysjuoksumatkoilla. Vielä sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla yleisurheilu- tai kilpailutaustaa. Arvostamme enemmän valinnoissamme motivaatiotalahjakkuutta ja paloa treenaamiseen.

Odotamme osallistujilta lähtökohtaisesti sitoutumista useamman vuoden treeniin, mutta tarkastelemme vuosittain jokaisen ryhmäläisen tilanteen uudelleen.

Runner’s High Futuren kautta nuori juoksija saa ammattilaisiltamme täyden tuen juoksumatkalleen kohti omaa parasta juoksuversiota itsestään. Jos vähänkään kutittelee matkalle mukaan heittäytyminen, älä pelkää hakea mukaan!

Miten haen mukaan?

Haku Runner’s High Future -tiimiin on kolmiportainen:

  1. Ensimmäisessä vaiheessa voit hakea mukaan täyttämällä tämä hakulomake.
    Hakuaika on 30.9.2022 saakka, mutta älä odottele hakemuksesi kanssa turhaan, koska kutsumme seuraavaan vaiheeseen kaikki mukaan hakeneet jo mahdollisesti ennen haun päättymistä.
  2.  Toisessa vaiheessa kutsumme hakijat mukaan pääkaupunkiseudulla järjestettäviin treeneihin.
  3. Kolmannessa eli viimeisessä vaiheessa hakijoiden kanssa käydään vielä henkilökohtaiset keskustelut, jotta saamme varmasti tietoa riittävästä motivaatiotasosta ja sitoutumisesta tiimissä harjoitteluun.

Mitä me tarjoamme valituille juoksijoille?

Jos läpäiset kolmivaiheisen valintaseulan, olet valittu ensimmäiseen Runner’s High Future -porukkaan. Ryhmä treenaa Runner’s High:n huippuvalmentajien johdolla pääkaupunkiseudulla viikoittain.

Jos sinut valitaan pääkaupunkiseudun ulkopuolelta ryhmään, räätälöimme paketin sinulle erikseen.

Yhteistreenien lisäksi Runner’s High tarjoaa tiimiläisille testauspalvelut, omiin tapahtumiin osallistumiset sekä henkilökohtaiset treeniohjelmat (OriginalSimo) omalla henkilökohtaisella valmentajalla sekä tulevien yhteistyökumppaneiden tuotteita ja palveluita veloituksetta.

Runner’s High tarjoaa myös ryhmäläisille mahdollisuuden työskentelyyn tapahtumissamme.

Yhteistyökumppaniksi?

Haemme Runner’s High Future -valmennustallille yhteistyökumppaneita. Jos haluat olla mukana nuorten juoksijoiden matkassa, niin ota yhteyttä! Yhteistyökumppanit pääsevät paitsi tukemaan tiimin juoksijoita, niin myös saavat paljon positiivista näkyvyyttä.

Yhteydenotot sähköpostitse aki.nummela@runhigh.fi tai puhelimitse 044 2050 310

Kysyttävää?

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse aki.nummela@runhigh.fi tai puhelimitse 044 2050 310.