Karmea kattaus Runner's High Halloween Runissa


Runner's High Halloween Run juhlistaa jälleen lauantaina 31.10. leppoisalla tavalla Pyhäinpäivää.

Talista (Purotie 8) starttaavassa tapahtumassa juostaan 5 km ja 10 km. Reitti kiertää merellisessä ympäristössä ja on profiililtaan hyvin tasainen ja tarkistusmitattu.

Viime vuoden tapaan tämän vuoden Halloween Run tulee keräämään viivalle sekalaisen valikoiman juoksijoita aina Suomen huipuista karnevaalisarjalaisiin.

Maajoukkuejuoksijoista starttinumeron ripustaa niskaansa naisten viidellä kilometrillä Sara Kuivisto (SM-hopeaa 2015 1500 m ja 800 m) ja Aino Paunonen (SM-pronssia 2015 800 m). Miesten vitosella Joonas Lehtinen (SM-pronssia 2013 1500 m) jahtaa Tuomo Salosen reittiennätystä 16.12. Kympin matkoilla nähdään molempien matkojen viime vuoden mestareiden taistot. Naisten puolella raastamassa nähdään vuoden 2015 maratonin Suomen mestari ja viime vuoden kympin Halloweenin mestari (35.40) Laura Markovaara sekä junioreiden 3000 m esteiden EM-kisaedustaja ja viime vuoden Halloweenin vitosen haltiatar Sofia Muinonen. Miesten kympillä nähdään penkkiurheiluherkkua kun Halloween Runin kympin reittiennätyksen omistaja Tampereen Jarkko Järvenpää (32.05) ottaa yhteen puolustavan vitosen mestarin "Ruotsin kaatajan" Tuomo Salosen kanssa.

5 km ja 10 km lähtevät klo 12 ja ennakkoon juoksuun on ilmoittautunut ennätysosanotto 155 juoksijaa. Jälki-ilmoittautuminen on vielä mahdollista 10.15-11.30 välisenä aikana Talin urheilupuiston tekonurmella (Purotie 8). Ohjattu Runner's High:n vetämä alkuverryttely starttaa klo 11.30.

Reitillä on juoma-asema 3,5 km kohdalla (vitosella) ja 7,5 km kohdalla (kympillä). Sekä Northforcen sponsoroima maalihuolto. Kannattaa tutustua myös Northforcen loistavaan Halloween-tarjoukseen heidän Facebook-sivuilla.

Tervetuloa viettämään leppoisaa juoksujuhlaa lämpimään syyssäähän tai nautiskelemaan laadukkaasta juoksuviihteestä!

#WERUNHIGH #RHHALLOWEENRUN

Kuumimmat
Tuoreimmat
Arkisto
Tagit

RUNNER'S HIGH OY

+358 44 205 0310

valmennus @ runhigh.fi
Kap Hornin katu 7
00220 Helsinki
y-tunnus: 2399164-4

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

#WERUNHIGH

#PIMPMYRUN