Runner's High Halloween Run 31.10.2015

October 31, 2015

 

 

 

Runner's High Halloween Run juostiin lämpimässä syyssäässä. Juoksu keräsi ennätysosanoton kun yli 170 ravuria juoksivat Lounas-Helsingin reittejä. Osanottolista pullisteli myös paljon Suomen kärkijuoksijoita, joista miesten kympillä Jarkko Järvenpää piti kovinta vauhtia murskaten viime vuonna juostun reittiennätyksen ajalla 31.45.

 

-Vedin rennosti kiihtyvänä. Toinen puolisko meni puolisen minuuttia kovempaa kuin ensimmäinen. Halusin alittaa 32 minuuttia ja sehän meni rennosti. Hyvä treenipäivä kokonaisuudessaan kun verryttelynä tuli 10 kilometriä ja vielä loppuun toinen kymppi edessä takaisin, iloinen Järvenpää veisteli juoksun jälkeen

 

Miesten juoksun kakkonen oli Runner's High:n Tuomo Salonen ajalla 32.49.


"Hyvä päivä. Rennosti otin," Salonen kommentoi juoksuaan.

 

 

Naisten kympin voitti viime vuoden tapaan maratonin tuore Suomen mestari Laura Markovaara ajalla 36.20. Kakkoseksi juoksi kesällä 800 metrin SM-kultaa napannut Karin Storbacka ja kolmanneksi N40-sarjan 10000 metrin maailmanmestari Paula Tukiainen ennen junioreiden EM-edustajaa Sofia Muinosta.

 Miesten viidellä kilometrillä nähtiin sopuratkaisu kun Tuomo Göös ja Joonas Lehtinen saapuivat tuttavallisesti maaliin samalla sekunnilla. Pojat hönkivät kurpitsanhimoissaan reitillä hieman harhaan ja päätyivät lopussa rekonstruktioimaan Tokion vuoden 1991 MM-kilpailujen 50 kilometrin kävelyn maalintulon.

 

Naisten vitosella nähtiin myös rennonkova maaliintulo kun maajoukkueravuri Sara Kuivisto juoksi 18.25. Naisten vitosen kakkoseksi rullaili myös maajoukkueen vakiokalustoon kuuluva Aino Paunonen.


"Oli valmentajan määräys ottaa rennosti.

Mieli olisi tehnyt juosta kovempaakin," normaaliin edustusverkkariinsa sonnustaunut Kuivisto totesi maalissa ja lupasi ensi vuonna pukeutua kurpitsaksi.


Naisten vitosen kärkikaksikko ei ollut ainoa Halloweenin hengessä juoksuun mukaan tullut. Viivalla näkyi jälleen karmaisevia asusteita. Alla parhaimpia asustekokonaisuuksia.

 

Kiitoksia mukanaolleille ja seuraavan kerran juhlistetaan juoksun merkeissä Kiitospäivää 26.11. Kalkkunaravissa (Turkey Trot Helsinki) ja 5.12. juostaan Pelastakaa Lapset ry:n ja Runner's High:n järjestämä Joulujuoksu. Joulujuoksu starttaa Finlandia-talolta.

 

Tervetuloa mukaan myös näihin vuoden viimeisiin juoksuihin!


Tulokset 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Kuumimmat

Elokuussa 2020 alkavat juoksuryhmät

August 3, 2020

1/2
Please reload

Tuoreimmat
Please reload

Arkisto
Please reload

Tagit