Runner's High:n ja Helsinki Half Marathonin isänpäivätarjoukset

November 2, 2015

Isänpäivä lähestyy sunnuntaina ja jos vielä ei ole lahjoja hankittuna niin Runner's High ja Helsinki Half Marathon tarjoavat hyvät lahjaideat liikkuvalle isälle - tai isän liikuttamiseksi! Tarjoukset voit myös hyödyntää omaan käyttöösi.

 

Alta löytyvät isänpäivätarjoukset voit tilata lahjakortteina tästä kaavakkeesta tai sitten yhden hengen HHM-ilmoittautumisen voit hoitaa myös erikseen koodilla ISÄNPÄIVÄ.

 

Kaikki tarjoukset ovat voimassa 8.11. saakka.

 

Isänpäivätarjoukset:

 

- HELSINKI HALF MARATHON -ilmoittautumisen (43 euroa) yhteydessä HHM-putkihuivi kaupan päälle. Voit ilmoittautua myös suoraan koodilla ISÄNPÄIVÄ ja huomioimme putkihuivitilauksen myöhemmin.

 

- 2 x HELSINKI HALF MARATHON -ilmoittautuminen + putkihuivit alennettuun hintaan 80 euroa.

 

- Pimp My Run -henkilökohtainen juoksutekniikkapaketti (sisältää 2 x henkilökohtaisen juoksutekniikkavalmennuksen [75 min/krt]) 165 €

 

- Pump My Run -paketti kokonaisvaltaisen juoksuosaamisen kehittämiseen (sisältää juoksijan tasotestauksen + 1 x henkilökohtainen valmennuskeskustelukerta [60 min] tai 1 x henkilökohtainen juoksutekniikkavalmennuskerta [75 min]) 195 €

 

- Turun juoksuklubin/Runner's High:n juoksukoulujen/Runner's Coren 5 x treenipassi 50  € (treenipassi voimassa vuoden 2015 loppuun)

 

- 6 kk SimpleSimo-henkilökohtainen kertavalmennusohjelma 170 € (norm. 220 €)

 

- Vapaavalintainen summa lahjakorttiin (laitamme vähintään 100 euron lahjakorttiostoksiin kaupan päälle teknisen HHM-paidan mukaan)

 

TILAA LAHJAKORTTI TÄSTÄ!

 

 

Please reload

Kuumimmat

Elokuussa 2020 alkavat juoksuryhmät

August 3, 2020

1/2
Please reload

Tuoreimmat