Runner's High:n juoksukevät täynnä monipuolista tarjontaa

April 15, 2016

 

Runner's High:n kevät on jälleen täynnä laadukasta juoksuvalmennusta kaikentasoisille menijöille. Juoksutapahtumakausikin korkataan käyntiin 30.4. juostavalla Helsinki Central Park 10km & 5km:llä.


Juoksutekniikka kuntoon Helsingissä, Espoossa, Turussa, Oulussa ja Hyvinkäällä


Pimp My Run -juoksutekniikkakurssit laajenevat myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Viiden kerran kursseilla hiotaan juoksutekniikan perusteet kuntoon ja panostetaan myös henkilökohtaiseen oppimiseen. Valmentajina huipputason juoksijoita.


Helsingin seuraava Pimp My Run -juoksutekniikkakurssi käynnistyy maanantaina 16.5. klo 18.30. Espoossa tuunaus käynnistyy 13.5. klo 17.30. Päävalmentajana maajoukkuejuoksija Aki Nummela.


Uutena kohteena Runner's High:n kartalle tulee Hyvinkää. Hyvinkäällä Suvi Selvenius, moninkertainen Suomen mestari, opastaa juoksutekniikan saloihin 18.5. alkaen. Turun Pimp My Run starttaa toukokuun 2. päivänä Kuuvuoren kentällä.


Monipuolista juoksuharjoittelua Eläintarhassa 5.5. alkaen - opiskelijat treenavat vain 59 eurolla!


Eläintarhan juoksukoulu tekee paluun monipuolisella kahdeksan viikon kattauksella 5.5. alkaen. Kurssi on suunnattu juoksusta innostuneille jotka haluavat kehittää juoksuaan monipuolisemmaksi ja ovat kyllästyneet juoksemisen junnaamiseen ja haluavat oppia monipuolisen juoksuharjoittelun avaimet. Kurssilla käydään läpi seuraavat aiheet höystettynä lyhyillä teoriapätkillä: peruskestävyys, intervallit, polkujuoksu, mäkijuoksut, juoksutekniikka, vauhtikestävyys, lihaskunto- ja liikkuvuus. Lisätietoja ja ilmoittautumiset tästä.


Helsinki Central Park 10 km ja 5 km


Helsinki Central Park - juoksutapahtuma avaa totisesti juoksukevään vappuaattona Paloheinän ulkoilumajalla jo viidettä kevättä putkeen. Matkoina 10 km tai 5 km . Juoksu on suunnattu kaikentasoisille juoksijoille ja reitit ovat virallisesti mitattuja. Viimeinen ennakkoilmoittautumispäivä 27.4., jonka jälkeen voit vielä jälki-ilmoittautua paikan päällä. Tämän vuoden tapahtumissamme on myös lasten sarjat omalla edullisella hinnoittelullaan. HCP:ssä alle 15-vuotiaat juoksevat viittä kilometriä.


Tasotestausta


Jos sykerajat ja sykemittarin tehokkaampi hyödyntäminen harjoittelussa kiinnostaa, järjestämme säännöllisesti tasotestauksia toimitiloissamme Jätkäsaaressa. Seuraavat huhtikuun testipäivät 28.4., 2.5., 5.5., 6.5., 9.5., 19.5. Voit ottaa myös yhteyttä valmennus@runhigh.fi jos haluat sopia testauksista tarjolla olevien aikojen ulkopuolella esimerkiksi aamuisin/aamupäivisin. Ilmoittautumiset ja lisätiedot täältä.

 

Runner's Core -lihaskunto-ja liikkuvuustreenit siirtyvät Eläintarhaan 28.4. alkaen

 

Runner's Core -lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitukset siirtyvät Eläintarhaan 28.4. alkaen. Treenit torstaisin!

 

Runner's Elite - eliittiryhmä tavoitteellisille kilpakuntoilijoille

 

Haluatko nostaa treenaamisesi uudelle tasolle? Päälajisi voi olla ratajuoksut, maantiejuoksut, polkujuoksut, mutta pääasia on se että haluat kovatasoista treeniseuraa ja ammattimaista valmennusta. Ota yhteyttä valmennus@runhigh.fi ja kysy lisää tai tsekkaa Eliittiryhmämme sivut ja tule mukaan ryhmään jo seuraavista treeneistä lähtien.

 

 

 


 

Please reload

Kuumimmat

Elokuussa 2020 alkavat juoksuryhmät

August 3, 2020

1/2
Please reload

Tuoreimmat
Please reload

Arkisto
Please reload

Tagit