Helsinki Half Marathon Klubi valtaa Esport Arenan 30.1.2016

January 24, 2016

 

On taas aika aloittaa treenit kohti Helsinki Half Marathonia!

 

Helsinki Half Marathon yhteistyössä Runner's High:n ja  Esport ratiopharm Arenan kanssa kutsuvat HHM-Klubilaiset ja Runner's High:n valmennettavat avoimeen yhteisharjoitukseen 30.1.2016. Harjoitus järjestetään Esport Arenan sisäjuoksuradalla (os. Koivu-Mankkaan tie 5), jossa pakkanen ei pääse puraisemaan!

 

Ruuhkan välttämiseksi harjoituksia on poikkeuksellisesti kaksi. Ensimmäinen alkaa kello 10 ja toinen harjoitus kello 11.20 alkaen. Lisäksi molemmissa treeneissä valittavanasi on joko intervalli- tai juoksutekniikkaharjoitus. Vaatteet saat säilytykseen Esport Arenan tiloihin harjoituksen ajaksi.

 

ILMOITTAUDUTHAN HARJOITUKSEEN MUKAAN TÄSTÄ!

 

HHM-Klubi tukee matkaasi kohti ensi kesän kuuminta puolimaratonia yhteistreenien muodossa. HHM-Klubiin kuulut ilmoittauduttuasi HHM:lle tai Helsinki Trail Runille. Klubin harjoituksen valmentavat tuttuun tapaan Runner's High:n huippucoutsit.

 

Tervetuloa mukaan!

 

Lisätiedot tapahtumasta: http://helsinkihalfmarathon.fi/uutiset/

 

Muista myös, että HHM-hintaporras vaihtuu 31.1.2016! Ilmoittaudu kesän kuumimmalle puolikkaalle TÄSTÄ.

 

 

Please reload

Kuumimmat

Elokuussa 2020 alkavat juoksuryhmät

August 3, 2020

1/2
Please reload

Tuoreimmat
Please reload

Arkisto
Please reload

Tagit