Kevään juoksukauden alun kunniaksi arvotaan työhyvinvointia

Talven ajan ovat Runner's High:n asiakkaat ja henkilökunta saaneet nauttia kokonaisvaltaisesta palvelusta toimistollamme Jätkäsaaressa kun treenien, luentojen ja testien yhteydessä on voinut istahtaa hetkeksi WorkRelax-hierontatuoliin rentoutumaan ja palautumaan.

Nyt järjestämme yhdessä WorkRelaxin kanssa arvonnan jossa voit voittaa hierontatuolin viikoksi henkilökuntasi käyttöön ja siihen mukaan höystetään vielä yksittäinen juoksutekniikkaryhmäharjoitus (max 15 henkilöä, 1h 15 min) Runner's High:n valmentajien vetämänä.

Paketteja arvotaan kaksi kappaletta. Lisäksi arvomme yksittäisiä juoksutapahtumaosallistumisia Helsinki Half Marathonille (5 kpl) sekä Helsinki Trail Runille (3 kpl). Voit osallistua kilpailuun jättämällä yhteystietosi 18.4. mennessä kilpailukupongin kautta: https://fi.surveymonkey.com/r/K2MPS3W

Kuumimmat
Tuoreimmat
Arkisto
Tagit

RUNNER'S HIGH OY

+358 44 205 0310

valmennus @ runhigh.fi
Kap Hornin katu 7
00220 Helsinki
y-tunnus: 2399164-4

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

#WERUNHIGH

#PIMPMYRUN