Runner's High:n juoksutapahtumat 2017

Runner's High:n juoksutapahtumavuosi käynnistyi totisemmin lauantaina 29.4. Helsinki Central Park Runin merkeissä. Alla olevassa postauksessa voit tutustua vuoden seuraaviin tapahtumiimme!

Tässä listattuna tulevat vuoden 2017 tapahtumamme!

10.6.2017 Helsinki Half Marathon, Helsinki10 ja Kids Run Helsinki

(puolimaraton, 10 km ja lasten juoksut)

"Mahtavan suosion ja palautteen saanut Helsinki Half Marathon tulee Suomen juhlavuoden kunniaksi kauniimpana kuin koskaan. Aito kaupunkipuolimaraton tulee keräämään noin 4000 juoksijaa Helsingin kaduille. Mukana myös lyhyemmille matkoille himoitseville kymmenen kilometrin Helsinki10." Seuraava hintaporras vaihtuu 30.4.!

1.7.2017 Helsinki Trail Run (8 km ja 16 km)

"Helsinki Trail Run yhdistää Helsingin Keskuspuiston kesäillan ja polut heinäkuun alussa. 8 km ja 16 km reitit tarjoavat miellyttävän polkujuoksuelämyksen kaikentasoisille juoksijoille!" Seuraava hintaporras vaihtuu 30.4.!

5.8.2017 Helsinki Twilight Run & Walk

"Helsinki Twilight Run & Walk keräsi tuhat juoksijaa ja kävelijää Hietsun ympäristöön ja sama meno jatkuu tänäkin vuonna. Iltahämärässä järjestettävässä kaupunkitapahtumassa tarjolla on valittavaa kaikenikäisille: puolimaraton, 10, km, 5 km kävely, lasten juoksut ja 800 metrin Beach Run. Tapahtuma keräsi yli 7000 euroa Syöpäsäätiölle vuonna 2016. Tänä vuonna yhteistyötahona on Team Rynkeby." Seuraava hintaporras vaihtuu 15.5!

2.9.2017 Kaisaniemen juoksu (5 km ja puolimaraton)

"Legendaarinen kyläjuoksu Helsingin keskustassa ja Suomen vanhin juoksutapahtuma Kaisaniemen Juoksu tuo jälleen puolimaratonin takaisin Helsingin sydämeen. Vuonna 1929 ensimmäisen kerran järjestetty tapahtuma juostaan 87. kerran syyskuun alussa Kaisaniemen kentältä startaten." Seuraava hintaporras vaihtuu 30.4.!

6.10.2017 Nuuksio Night Trail

"Viime syksynä pilotoitu yöllinen polkujuoksu ja erinomaisen palautteen ja vastaanoton kerännyt Nuuksio Night Trail saa jatkoa lokakuussa. Nuuksion metsät löytävät otsalamppujen välkkyessä uudet ulottuvuudet. Tapahtuma sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin yöllisestä polkujuoksusta kiinnostuneille." Seuraava hintaporras vaihtuu 30.4.!

21.10.2017 Helsinki Halloween Run (5 km ja 10 km)

- Ilmoittautuminen aukeaa kesän/syksyn aikana!

"Helsinki Halloween Run palaa lokakuussa yhden Espoon evakkokerran jälkeen Helsingin puolelle. Lisätietoja tapahtumasta alkuvuoden aikana!"

2.12.2017 Joulujuoksu (5 km ja 10 km)

"Yhteistyössä Pelastakaa Lapset ry:n kanssa järjestettävä Joulujuoksu nousi viimeistään vuonna 2016 yhdeksi vuoden merkittävimmistä suomalaisista juoksutapahtumista ylittämällä tuhannen ilmoittautuneen rajan. Leppoisa tunnelma ja joulufiiliksen metsästäminen jatkuu jälleen tänäkin vuonna!"

Seuraava hintaporras vaihtuu 11.6.!

Kuumimmat
Tuoreimmat
Arkisto
Tagit

RUNNER'S HIGH OY

+358 44 205 0310

valmennus @ runhigh.fi
Kap Hornin katu 7
00220 Helsinki
y-tunnus: 2399164-4

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

#WERUNHIGH

#PIMPMYRUN