Syksyn juoksutapahtumat

Syksy tulee ja juoksutapahtumien kausi kiihtyy jälleen. Runner's High on monessa Helsingin tapahtumassa mukana järjestelemässä sekä yhteistyökumppanina.

Meidän tapahtumasyyskuun avaa perinteikäs Kaisaniemen Juoksu 3.9.2017, joka järjestetään nyt 87. kerran. Suomen vanhimmassa juoksutapahtumassa voit valita 5 km tai puolimaratonin. Ennakkoilmoittautuminen loppuu 31.8. Ilmoittaudu tästä.

Midnight Run järjestetään Helsingin ytimessä 9.9. ja Runner's High on tapahtuman virallinen harjoituskumppani. Vielä ehdit mukaan ilmoittautumaan myös Midnight Runille. Runner's High:n edustajistoa löydät paikan päältä tapahtumatorilta ja kannattaa käydä poimimassa mm. tapahtumaetuudet ensi kevään Helsinki10:lle ja Helsinki Half Marathonille. Samana viikonloppuna olemme myös SEB Tallinn Marathonilla paikan päällä.

Syyskuun lopun Haaga Run on uusi 5 ja 10 kilometrin juoksu joka järjestetään yhteistyössä FC POHU:n kanssa. Haaga Run juostaan 30.9.2017 ja seuraava hintaporras vaihtuu 31.8.

Nuuksio Night Trail vie juoksijat Nuuksion yöllisille poluille 6.10.2017 Luukista startaten. Hintaporras myös 12 km yöpolkujuoksulle vaihtuu 31.8. Syksyn juoksut huipentaa Helsinki Halloween Run joka juostaan 21.10. Reitti ja tarkemmat infot julkaistaan syyskuun aikana, mutta ilmoittautuminen aukeaa 1.9.! Matkoina 5, 10 ja 15 km.

Kuumimmat
Tuoreimmat
Arkisto
Tagit

RUNNER'S HIGH OY

+358 44 205 0310

valmennus @ runhigh.fi
Kap Hornin katu 7
00220 Helsinki
y-tunnus: 2399164-4

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

#WERUNHIGH

#PIMPMYRUN