Pimp My Run -Screening


Pimp My Run -screening on henkilökohtaisten ominaisuuksien kartoitus juoksutekniikan ja -tehokkuuden parantamiseksi heikkouksien ja kireyksien korjaamisen kautta. Tausta: Pimp My Run –juoksutekniikkakursseilla pyritään kehittämään yleistä juoksutekniikkaa, koordinaatiota sekä lihaskuntoa – ja luonnollisesti korjaamaan virheitä ja vääristymiä juoksutekniikassa. Osa juoksutekniikan ongelmista juontuu kuitenkin esimerkiksi lihasepätasapainosta sekä lihaskireyksistä eri puolella kroppaa, eikä niiden korjaaminen kokonaisuutena ole aina mahdollista tekniikkakurssin aikana. Tämän johdosta olemme kehittäneet paketin, jonka avulla voidaan kartoittaa jokaiselle henkilökohtaisia juoksukykyisyyteen vaikuttavia asioita ja löytämään ne tärkeät asiat, joihin erityisesti tulisi tukiharjoittelussa ja tekniikan parantamisessa keskittyä!

Sisältö:

Pimp My Run –Screening on pienryhmissä toteutettava kartoitus, jossa käydään läpi eri osioita sisältäen lihaskuntoa, kehonhallintaa, liikkuvuutta sekä tietysti juoksutekniikkaa. Jokaisen kohdalta tulokset ja huomiot kerätään tuloskorttiin, jonka avulla on helppo tehdä päätelmät siitä, mitä ominaisuuksia tulisi erityisesti kehittää tai korjata. Lisäksi tuloskortin avulla voidaan parhaimmillaan pystyä yhdistelemään asioita lihaskunnon/liikkuvuuden puutteista suoraan juoksutekniikkaan – ja päinvastoin. Tuloskortti jää luonnollisesti osallistujalle itselleen.

Aika ja paikka: Pimp My Run –Screening tilaisuuksia järjestetään sopivin väliajoin pienryhmissä ja näistä tilaisuuksista tiedotetaan erikseen. Jos et pääse mukaan seuraavalle kerralle, voit ilmoittaa kiinnostumisesta tällä kaavakkeella, niin saat varmasti tiedon seuraavasta Screening-kerrasta. Lisäksi Pimp My Run –Screening on mahdollista myös henkilökohtaisella ajalla, jolloin päästään jo samalla kerralla pureutumaan tarkemmin ongelmakohtiin ja niiden korjaamiseen.

Seuraava tilaisuus:

28.11.2017 klo 18.00.

Hinta ja ilmoittautuminen:

Hinta on 75 euroa. Ilmoittaudu lomakkeella. Kelpuutamme maksutavoiksi maksukorttien, osamaksujen ja laskun ohessa kaikki liikuntaetuudet. Otamme mukaan yhdeksän ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Kuumimmat
Tuoreimmat
Arkisto
Tagit

RUNNER'S HIGH OY

+358 44 205 0310

valmennus @ runhigh.fi
Kap Hornin katu 7
00220 Helsinki
y-tunnus: 2399164-4

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

#WERUNHIGH

#PIMPMYRUN