Haaga Run valtaa Haagan kadut lauantaina


FC POHU:n ja Runner's High:n järjestämä ensimmäinen Haaga Run valtaa Haagan kadut huomenna klo 12 alkaen. 5 km ja 10 km starttaavat Schildtinpolun ja Kiilinkipolun risteyksestä.

Tapahtuman kisakeskus ja maalialue sijaitsevat Lassilan liikuntapuistoon juuri valmistuneella Topcart Areenalla (POHU Areena). Reitti kiertää Haagaan sydämessä sekä lähialueiden asfaltti- ja hiekkabaanoja.

Reittikarttaan voi tutustua alta ja vielä voit jälki-ilmoittautua tapahtumaan klo 11.30 saakka Lassilan liikuntapuistossa. Jos et juoksemaan pääse niin liity mukaan tuhansien muiden katsojien joukkoon kannustamaan juoksijoita.

Reittiä on ennakkoon luonnehdittu nopeaksi ja juostavaksi. Reittimestari Tapani Virtanen odottaa päivän nopeimpien noteerauksien tulevan 10 kilometrin matkalta johon on ilmoittautunut kansallisista kärkimenijöistä mm. Runner's High:n Matt Fox ja Joonas Lehtinen. "Alamäkivoittoinen reitti, joka ei sisällä käytännössä yhtään ylämäkeä ja jos sisältää niin nekin ovat alamäkeä. Uskon että tulemme näkemään 32 minuutin nurkille asettuvan voittoajan. Näin kovaa menoa Haagassa ei ole nähty sitten Hotelli Haagan viime marraskuisen Frederikin pikkujoulukeikan," Virtanen tuumailee Haaga Runin aattona. Kympillä on mukana myös valtakunnan kärkimaratoonareita kun ilmoittautuneiden joukosta löytyy tuore naisten maratonin Suomen mestari Paula Tukiainen sekä viime sunnuntaina Berliinin maratonilla Suomen kärkiajan 2:19:36 juossut Aki Nummela, joka starttaa kympille 40 minuutin jäniksenä.

Nähdään lauantaina!

Kuumimmat
Tuoreimmat
Arkisto
Tagit

RUNNER'S HIGH OY

+358 44 205 0310

valmennus @ runhigh.fi
Kap Hornin katu 7
00220 Helsinki
y-tunnus: 2399164-4

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

#WERUNHIGH

#PIMPMYRUN