#WeRunHelsinki-joulukalenteri: Luukku 1

December 1, 2017

 

Tämän vuoden joulukalenterissa availlaan luukkuja #WeRunHelsinki-hengessä. Esittelemme 24 Runner’s High:n valmentajien valitsemaa Helsingin suosikkijuoksukohdetta ja höystämme näitä paikkaan sopivalla treenillä.

LUUKKU 1: BAANA

Baana on tärkeä osa helsinkiläistä kaupunkijuoksukulttuuria, juoksutapahtumia ja helpottaa kaupungin läpi pyöräilyä tai juoksua ilman turhaa painimista muun liikenteen kanssa. Viimeisen kolmen vuoden ajan Baana on myös ollut oleellinen osa Helsinki Half Marathonin ensimmäistä kilometriä. Vuonna 2015 HHM jopa starttasi Baanalta.


TREENI: BAANAN MAILIT

Baanan mailit sopivat erinomaisesti esimerkiksi rytmittämään puolimaratontreenaamista tasaisella ja hyvällä alustalla. Huolellisen alkuverryttelyn jälkeen lähde rullailemaan maileja. Voit aloittaa joko Ruoholahden tai Kiasman päädystä. Sopiva toistomäärä on 5-10 kappaletta ja vauhdit on hyvä asetella alkamaan noin puolimaratonvauhdista. Loppua kohti voi hivuttaa vauhtia hieman nopeammaksi aina kympinvauhteihin tai hieman jopa alle.

1h 45min puolimaratoonarille sopiva toteutus olisi 8 x maili kolmen minuutin palautuksella aloittaen kahdeksan minuutin mailivauhdista (5.00/km) ja tiputellen loppua kohti hieman aikoja pois jos tuntuu hyvältä.


Baanan maileihin sopiva reittikartta Movescountista.

Tsekkaa myös joululahja-alennukset ja -ideat kaikentasoisten juoksijoiden tarpeisiin!

 

 

 

Please reload

Kuumimmat

Elokuussa 2020 alkavat juoksuryhmät

August 3, 2020

1/2
Please reload

Tuoreimmat
Please reload

Arkisto
Please reload

Tagit