#WeRunHelsinki-joulukalenteri: Luukku 1


Tämän vuoden joulukalenterissa availlaan luukkuja #WeRunHelsinki-hengessä. Esittelemme 24 Runner’s High:n valmentajien valitsemaa Helsingin suosikkijuoksukohdetta ja höystämme näitä paikkaan sopivalla treenillä. LUUKKU 1: BAANA Baana on tärkeä osa helsinkiläistä kaupunkijuoksukulttuuria, juoksutapahtumia ja helpottaa kaupungin läpi pyöräilyä tai juoksua ilman turhaa painimista muun liikenteen kanssa. Viimeisen kolmen vuoden ajan Baana on myös ollut oleellinen osa Helsinki Half Marathonin ensimmäistä kilometriä. Vuonna 2015 HHM jopa starttasi Baanalta.

TREENI: BAANAN MAILIT Baanan mailit sopivat erinomaisesti esimerkiksi rytmittämään puolimaratontreenaamista tasaisella ja hyvällä alustalla. Huolellisen alkuverryttelyn jälkeen lähde rullailemaan maileja. Voit aloittaa joko Ruoholahden tai Kiasman päädystä. Sopiva toistomäärä on 5-10 kappaletta ja vauhdit on hyvä asetella alkamaan noin puolimaratonvauhdista. Loppua kohti voi hivuttaa vauhtia hieman nopeammaksi aina kympinvauhteihin tai hieman jopa alle. 1h 45min puolimaratoonarille sopiva toteutus olisi 8 x maili kolmen minuutin palautuksella aloittaen kahdeksan minuutin mailivauhdista (5.00/km) ja tiputellen loppua kohti hieman aikoja pois jos tuntuu hyvältä. Baanan maileihin sopiva reittikartta Movescountista. Tsekkaa myös joululahja-alennukset ja -ideat kaikentasoisten juoksijoiden tarpeisiin!

Kuumimmat
Tuoreimmat
Arkisto
Tagit

RUNNER'S HIGH OY

+358 44 205 0310

valmennus @ runhigh.fi
Kap Hornin katu 7
00220 Helsinki
y-tunnus: 2399164-4

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

#WERUNHIGH

#PIMPMYRUN