#WeRunHelsinki-joulukalenteri: Luukku 3

December 3, 2017

 

Tämän vuoden joulukalenterissa availlaan luukkuja #WeRunHelsinki-hengessä. Esittelemme 24 Runner’s High:n valmentajien valitsemaa Helsingin suosikkijuoksukohdetta ja höystämme näitä paikkaan sopivalla treenillä.

LUUKKU 3: KAARELANPUISTO-KARTANONHAKA

Kaksi ensimmäistä luukkua ovat sijainneet Helsingin sydämessä, niin on aika tutustua hieman Helsingin reunaseutujen tarjontaan. Kaarelanpuisto-Kartanonhaka -linja tarjoaa tasaista ulkoilureittiä Mätäjoen vartta pitkin ja välillä maisemat ovat kuin oltaisiin tultu syvemmällekin maaseudulle. Alueella on paljon eirlaisia jumppapisteitä ja kuntolaitteita ja kesällä nurmikot ja joenvarsi tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden auringonottoon jos lenkki ei maistu. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Haaga Run myös hyödynsi alueen tasaisia juoksubaanoja.

TREENI: VK-6 KM

Joenvartta molemmin puolin juoksemalla saa kasaan mukavan noin kuuden kilometrin ringin. Välissä alitetaan Kehä I ja tullaan takaisin sivistyksen pariin Haagan puolelle. Ennen Kaupintietä käännös ja toista puolta takaisin kohti Malminkartanon täyttömäkeä. Hevostallien pientä ylämäkeä lukuunottamatta reitti on täysin tasainen.

Pienien verryttelyjen jälkeen korkkaa vauhtikestävyysharjoitus liikenteeseen. Huolehdi että sykkeet pysyvät mukavasti VK-alueen sisällä. Loppua kohti voit hieman hivuttaa vauhtia lisää. Varo hanhiparvia.


VK-6 km sopiva reittikartta Movescountista.

Please reload

Kuumimmat

Elokuussa 2020 alkavat juoksuryhmät

August 3, 2020

1/2
Please reload

Tuoreimmat