#WeRunHelsinki-joulukalenteri: Luukku 5


Tämän vuoden joulukalenterissa availlaan luukkuja #WeRunHelsinki-hengessä. Esittelemme 24 Runner’s High:n valmentajien valitsemaa Helsingin suosikkijuoksukohdetta ja höystämme näitä paikkaan sopivalla treenillä. LUUKKU 5: HALTIALA

Haltiala on Helsingin Keskuspuiston pohjoinen osa ja erinomainen ulkoilualue peltoineen, luonnonsuojelualueineen ja kotieläintiloineen. Alue soveltuu hyvin monipuolisuudellaan niin polkujuoksijoille, tasaista hiekkatietä himoitseville sekä maantiejyrille.

TREENI: HALTIALAN "RAASTOSUORAN" TONNIT

Haltialan peltojen sydän on reilun kilometrin mittainen hiekkapohjainen raastosuora jossa on hyvä kehittää fyysistä ja henkistä kivunsietoa. Tuulisena paikkana Haltialan pelloilla puhaltaa usein varsin mehukkaat tuulet jotka kannattaa huomioida treenin toteutuksessa.

Huolellisien alkuverryttelyiden jälkeen suorita suoraa edestakaisin hinkaten klassikkotreeni 6 x 1000 metriä. Rytmin voit sovitella alkamaan noin kymmenen kilometrin kisatahdista ja hivutella tahteja hieman loppua kohti nopeammiksi 3-5 kilometrin kilpailutahteihin. Palautuksena voit ottaa 2-3 minuuttia kävelyä tai kävelyhölkkää. 60 minuutin kympin juoksijalle sopiva sarja voisi olla kuuden minuutin tonneista 5.30 km-tahteja kohti. HALTIALAN TONNIEN REITTIKARTTA

Kuumimmat
Tuoreimmat
Arkisto
Tagit

RUNNER'S HIGH OY

+358 44 205 0310

valmennus @ runhigh.fi
Kap Hornin katu 7
00220 Helsinki
y-tunnus: 2399164-4

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

#WERUNHIGH

#PIMPMYRUN