#WeRunHelsinki-joulukalenteri: Luukku 11


Tämän vuoden joulukalenterissa availlaan luukkuja #WeRunHelsinki-hengessä. Esittelemme 24 Runner’s High:n valmentajien valitsemaa Helsingin suosikkijuoksukohdetta ja höystämme näitä paikkaan sopivalla treenillä. LUUKKU 11: KUMPULANLAAKSO Kumpulanlaaksosta löytyy hyväpohjaista hiekkareittiä, nurmikkokenttiä sekä hyviä mäkitoistoihin soveltuvia mäkiä. Myös yhdistelmätreenit alueella onnistuvat hyvin kun valtakunnan ykkösuimahalli Mäkelänrinteen uimahalli sijaitsee nurkilla. Kumpulanlaakso toimii liitäntäkohtana niin Pasilaan, Kumpulaan kuin Arabianrannan baanoille. TREENI: MÄRSKYN MÄET Helsinki Half Marathonin tuntomerkkeihin kuuluva Märskyn mäki on Mäkelänrinteen uimahallin takaa Mäkelänkadun yli hivuttava mäki joka päättyy Itä-Pasilan puolelle. Mäki on juostava mutta pitkähkön hivuttava mikä saa sen tuntumaan jaloissa jos siinä tulee intoiltua liikaa.

Järjestimme HHM-klubin treeneissä viime keväänä treenin joka valmisti juoksijoita taklaamaan mäen haasteet. Silloin juoksimme mäen lyhennettyä versiota joka loppui ennen Mäkelänkadun ylittävää siltaa.Tämän päivän treeninä on kuitenkin pidennetty versio mäestä joka jatkuu aina sillan yli Itä-Pasilaan. Hyvien verryttelyiden jälkeen juokse noin puolimaratonin effortilla 5 x mäki ylös. Älä puske liian kovaa vaan hae helppoa mukavan rentoa rytmiä. Palautteluna pitkä hölkkä alas ja samantien uuden toiston kimppuun. Älä intoile liikaa, keskity oikeaan tahtiin ja fiilikseen. Märskyn mäkiin sopiva reittikartta Movescountista.

Kuumimmat
Tuoreimmat
Arkisto
Tagit

RUNNER'S HIGH OY

+358 44 205 0310

valmennus @ runhigh.fi
Kap Hornin katu 7
00220 Helsinki
y-tunnus: 2399164-4

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

#WERUNHIGH

#PIMPMYRUN