#WeRunHelsinki-joulukalenteri: Luukku 12


Tämän vuoden joulukalenterissa availlaan luukkuja #WeRunHelsinki-hengessä. Esittelemme 24 Runner’s High:n valmentajien valitsemaa Helsingin suosikkijuoksukohdetta ja höystämme näitä paikkaan sopivalla treenillä. LUUKKU 12: ARABIANRANTA JA VANHANKAUPUNGINKOSKI Jatketaan Vantaanjoki-teemalla kahden edellisen luukun tyyliin. Arabianranta ja Vanhankaupunginkoski tarjoilevat tasaisia ulkoilubaanoja idyllisessä ympäristössä. Arabianranta on nykyisin Halloween Runimme koti ja oli aiemmin isossa osassa Helsinki Half Marathonin reittiä ennen uudistuksia. Helsinki perustettiin vuonna 1550 kosken ääreen ja sieltä kumpuaa myös HHM:n synnyinhetket muutama vuosisata myöhemmin. Helsinki Half Marathonin logo on saanut inspiraationsa Matinkaaren sillasta.

TREENI: KIIHTYVÄ VAUHTIKESTÄVYYSHARJOITUS HALLOWEEN RUNIN REITILLÄ Erinomaisen juostava Helsinki Halloween Runin viiden kilometrin rinkula näyttää alueen parhaat nähtävyydet ja juoksureitit. Taustoista ja tavoitteista riippuen tee 5-15 kilometrin kiihtyvä vauhtikestävyysharjoitus. Voit aloittaa harjoituksen vauhtikestävyysalueesi alemmilla sykkeillä ja vähitellen nosta tahtia niin että lopussa voit hieman kutitella myös maksimikestävyyssykkeitä.

Jos et omia sykkeitäsi tiedä tai VK- ja MK-alueet ovat ihan hepreaa, on aika tehdä tasotestaus ja selvittää omat sykerajat niin pysyy myös treenit paremmin hallussa ja ei tarvitse vauhteja ja sykkeitä arpoa!

Helsinki Halloween Runin 5 km reittikartta Movescountista.

Kuumimmat
Tuoreimmat
Arkisto
Tagit

RUNNER'S HIGH OY

+358 44 205 0310

valmennus @ runhigh.fi
Kap Hornin katu 7
00220 Helsinki
y-tunnus: 2399164-4

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

#WERUNHIGH

#PIMPMYRUN