#WeRunHelsinki-joulukalenteri: Luukku 14


Tämän vuoden joulukalenterissa availlaan luukkuja #WeRunHelsinki-hengessä. Esittelemme 24 Runner’s High:n valmentajien valitsemaa Helsingin suosikkijuoksukohdetta ja höystämme näitä paikkaan sopivalla treenillä. LUUKKU 14: HERTTONIEMI Itä-Helsingin hiomaton timantti Herttoniemi on legandaarisen syksyllä ravattavan Hirvihölkän koti. Alueella on tiilimurskarata, mäkisiä ulkoilureittejä sekä Herttoniemen mäkihyppymäki, jossa aikanaan pystyi hinkata porrastreeniä mutta nykyään on aidattu ja vain mäkihyppykäytössä. Herttoniemi yhdistyy mukavasti Viikin ulkoilureitteihin sekä aina Vantaanjoelle saakka joten useampia joulukalenterin luukkuja voi korkailla samalla kertaa. TREENI: MÄKIVAUHTILEIKITTELY Herttoniemeen sopii Hirvihölkän hengessä hierottu pidempiä mäkiäkin ja äkäiisä mutkia sisältävä mäkivauhtileikittely. Keskity punttaamaan aina ylämäet kovaa huolimatta siitä kuinka usein ne vastaan tulevatkaan ja alamäet ja tasaiset kohdat palautellen rennosti. Erittäin rankka ja tehokas harjoitus mutta silti loppua kohti pitäisi tahdin jopa vähän nousta ilman että treeni puuroutuu tasavauhtiseksi. Matkaa voit sovellella lähtötason ja kunnon mukaan 4-15 kilometriseksi. Lyhyemmät mäet voit tintata terävämmin ja pidemmät hallitusti. Rinki kannattaa olla lyhyehkö jolloin alat myös oppia kuinka peliä pelataan ilman että eväät on heti syöty.

Mäkivauhtileikittelyyn sopiva reittikartta Movescountista.

Kuumimmat
Tuoreimmat
Arkisto
Tagit

RUNNER'S HIGH OY

+358 44 205 0310

valmennus @ runhigh.fi
Kap Hornin katu 7
00220 Helsinki
y-tunnus: 2399164-4

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

#WERUNHIGH

#PIMPMYRUN