#WeRunHelsinki-joulukalenteri: Luukku 15


Tämän vuoden joulukalenterissa availlaan luukkuja #WeRunHelsinki-hengessä. Esittelemme 24 Runner’s High:n valmentajien valitsemaa Helsingin suosikkijuoksukohdetta ja höystämme näitä paikkaan sopivalla treenillä. LUUKKU 15: PIRKKOLA Yksi tunnetuimpia Helsingin juoksukeskittymiä on Pirkkola ja sen ympäristö. Pirkkolan tiilimurskarata toimii alueen sydämenä yhdessä tekonurmikkokenttien, jäähallin, uimahallin ja uimakupan kanssa. Alueen rajaa legendaarinen Hiekkakolmonen, mikä on toiminut helsinkiläisjuoksijoiden pyhiinvaelluspaikkana jo vuosikymmenien ajan. TREENI: 3 x 3 KM PIRKKOLAN HIEKKAKOLMOSTA

Pirkkolan Hiekkakolmonen on yhtenäinen hieman vajaa kolmen kilometrin kierros joka sisältää vaihtelevaa hiekkapohjaista maastoa. Virallinen lähtöpaikka on uimakuopan kulmalta ja kierrosta juostaan perinteisesti vastapäivään. 3 km toistot on Pirkkolan klassikkotreeni. Voit aloitella rennosti ensimmäisen toiston hyvää reipasta maratonvauhtia, seuraavan noin puolimaratontahtia ja viimeisen hieman 10 kilometrin kisavauhtia hillitymmin. Näin treeni säilyy jälleen nousujohteisena mutta on hyvin rakentava kokonaisuus. Pirkkolan hiekkakolmosta on mahdotonta juosta tasavauhtisena joten keskity rentoon ja vauhdikkaaseen tykitykseen erityisesti Hämeenlinnanväylän puoleisella yli 500 metrin alamäessä. Ota palautusta muutama minuutti ja uuteen toistoon.

Pirkkolan Hiekkakolmonen Movescountissa.

Kuumimmat
Tuoreimmat
Arkisto
Tagit

RUNNER'S HIGH OY

+358 44 205 0310

valmennus @ runhigh.fi
Kap Hornin katu 7
00220 Helsinki
y-tunnus: 2399164-4

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

#WERUNHIGH

#PIMPMYRUN