#WeRunHelsinki-joulukalenteri: Luukku 19

December 19, 2017

Tämän vuoden joulukalenterissa availlaan luukkuja #WeRunHelsinki-hengessä. Esittelemme 24 Runner’s High:n valmentajien valitsemaa Helsingin suosikkijuoksukohdetta ja höystämme näitä paikkaan sopivalla treenillä.

LUUKKU 19: SAARET

 

Helsinki on tunnettu merellisistä maisemistaan ja merenrannalla etenevistä tyylikkäistä juoksureiteistä. 19. luukun kohde onkin isompi kokonaisuus josta muodostuu erinomainen lenkkikohde kun lähtee yhdistelemään eri saaria. Länsireunan saarirykelmät on yhdistetty toisiinsa ulkoilureiteillä joten nähtävää ja juostavaa riittää: Seurasaari, Lehtisaari, Kuusisaari, Lauttasaari...

TREENI: SAARIKIERROS


Laadimme tehotreenien väliin hieman leppoisamman turistilenkin - saarikierroksen. Voit aloittaa tietenkin mistä vain haluat mutta meidän rinkimme alkaa Hietsun hautausmaan ja Lapinlahden nurkalta leikaten Hietaniemen uimarannan vierestä Sibeliusmonumentin kulmalta kohti Seurasaarta ja sen ympäri. Siitä reitti jatkuu saarien läpi aina Lauttasaareen joka sekin kierretään ympäri ennen kuin tullaan Ruoholahteen ja siitä leikataan vielä Crusellin sillan kautta Jätkäsaareen ja takaisin lähtöpisteeseen. 25 kilometriä leppoisaa meri-ilmaa. Kannattaa testata ja ottaa kaveri mukaan.


Saarikierrokseen sopiva reittikartta Movescountista.

Please reload

Kuumimmat

Äitienpäiväksi lahjakortteja hyvinvointiin ja parempaan juoksukuntoon

May 4, 2020

1/5
Please reload

Tuoreimmat