#WeRunHelsinki-joulukalenteri: Luukku 23

December 23, 2017

 

 

 

Tämän vuoden joulukalenterissa availlaan luukkuja #WeRunHelsinki-hengessä. Esittelemme 24 Runner’s High:n valmentajien valitsemaa Helsingin suosikkijuoksukohdetta ja höystämme näitä paikkaan sopivalla treenillä.

LUUKKU 23: HIETSU

23. luukkuun sopii erinomaisesti kesäiset ympäristöt ja Hietsun uimarannan seudut. Helsinki Twilight Run & Walk -tapahtuma on kahtena vuonna järjestetty Hietsussa ja oheislajina on ollut molempina vuosina lasten juoksut hiekkarannalla ja tänä vuonna myös aikuiset pääsivät testaamaan Beach Runin merkeissä 800 metrin rantajuoksua. Sama toistuu myös ensi vuonna ja ilmoittautuminenhan juoksuun on nyt avattu. Hietsusta avautuu myös erinomaiset lenkkireitit jokaiseen mahdolliseen suuntaan ja esimerkiksi 19. päivän saarikierroksella leikkasimmekin jo Hietsun läpi.

TREENI: BEACH 800 M

Lumijuoksu, suojuoksu, maastojuoksu, polkujuoksu, maantiejuoksu, mutajuoksu, esteratajuoksu, ultrajuoksu, vuorijuoksu, estejuoksu, vesijuoksu, ratajuoksu, mattojuoksu, hiekkajuoksu... Juoksulla on monta muotoa ja yksi rankimmista on hiekkajuoksu.

 

Hietsu ei nyt mikään Maspalomas ole, mutta kyllä tuntumaa hiekkaan saa jo sielläkin. Twilight Runin hengessä päivän treeni on 800 metrin rykäisy hiekalla. 800 metriä on ratajuoksujen yksi kuninkaista ja hiekkapohja tuo vielä oman vivahteensa tekemiseen.

 

Koska kyseessä on yksi yksittäinen tykitys, varaa verryttelyyn aikaa extrapaljon. Pidä huolta, että olo on lämmin ja puhina päällä, kun lähdet kiskomaan kasia. 800 metriä on siitä harvinainen juoksumatka, että paras tulos tulee hyvin todennäköisesti hieman hiipumalla eli pistä kunnon pöhinä päälle ja mittari laulamaan. Tällä kertaa voi mennä gps:llä jos ei kyse ole Twilightin kisasuorituksesta. Jos taas eksyt viivalle Twilightissa, huolehdi että kyynärpäät ovat terävät ja kiri on herkässä.


Beach Runin reittikartta Movescountista.

Please reload

Kuumimmat

Elokuussa 2020 alkavat juoksuryhmät

August 3, 2020

1/2
Please reload

Tuoreimmat
Please reload

Arkisto
Please reload

Tagit