#WeRunHelsinki-joulukalenteri: Luukku 24


Tämän vuoden joulukalenterissa availlaan luukkuja #WeRunHelsinki-hengessä. Esittelemme 24 Runner’s High:n valmentajien valitsemaa Helsingin suosikkijuoksukohdetta ja höystämme näitä paikkaan sopivalla treenillä. LUUKKU 24: MALMINKARTANO Luukku 24 eli viimeistä viedään! Jouluaaton kunniaksi etenemme Helsingin massiivisimmalle vuorelle eli Malminkartanolle. Malminkartano on kaikenlaisia nousuja himoitsevan helsinkiläisliikkujan ykkösmäki. Alueella on myös yhdet Suomen tunnetuimmista portaista ja erilaisia nousuja nurmikkorinteistä hiekka- ja asfalttipohjaisiin mäkiin. TREENI: #WERUNHELSINKI-TONNIT Yksi legendaarisimmista ja eniten muistelluista treeneistämme on tonnin vedot Malminkartanolla. Alkuun helppo loivahko alamäkiosuus jonka jälkeen alkaa rymistely kohti huippua. Viimeinen 200-250 metriä herkutellaan hapoilla ennen kuin Helsingin katto pelastaa juoksijan. Tönköillä jaloilla palauttelu lyhintä mahdollista reittiä kukkulan toiselta puolelta alas ja uuteen toistoon. 3-6 toistoa on hyvä ja pyri kaikessa hapokkuudessaan kuitenkin tasaiseen tai nousujohteiseen sarjaan. Liian äkäisellä startilla treeni on ohi ennen ensimmäisen vedon loppua. Hyvää joulua!

Tonnien reittikartta Movescountissa.

Kuumimmat
Tuoreimmat
Arkisto
Tagit

RUNNER'S HIGH OY

+358 44 205 0310

valmennus @ runhigh.fi
Kap Hornin katu 7
00220 Helsinki
y-tunnus: 2399164-4

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

#WERUNHIGH

#PIMPMYRUN