Runner's High:n Juoksumatka Keniaan


Keniaa miettiessä monille tulee mieleen ne useat mestarijuoksijat, jotka ovat dominoineet juoksumarkkinoita viime vuosina. Useat heistä harjoittelevat Itenissä, Kenian juoksupääkaupungissa.

Iten on kohde, joka jokaisen juoksun ystävän on kerran elämässään nähtävä. Täällä kenialaisten huippujen seassa harjoittelevat myös useammat ja useammat eurooppalaiset juoksijat. Nyt myös suomalaisilla harrastajilla on mahdollisuus hypätä unohtumattomalle juoksumatkalle mestareiden kotiin joulukuussa 2019.

Iten sijaitsee ylänköalueella kestävyysjuoksijoille otollisessa yli 2300 metrin korkeudessa. Juoksu on täällä kaiken elämän ydin ja siitä muistuttaa ensimmäisenä “Home of Champions” -tekstillä varustettu portti kylään saapuvan tien yllä.

Runner’s High Travels tekee odotetun juoksumatkan Keniaan harjoittelemaan ja tutustumaan tähän kiehtovaan maahan. Luvassa on matkustamisen lisäksi yhteisharjoituksia, juoksusisältöä sekä kattavaa tietotaitoa matkanjohtajien ja valmentajiemme toimesta.

Matkan laadukkaasta sisällöstä ja tarjonnasta vastaavat Runner’s High:n valmentajista kymmenen vuotta Keniassa asustanut entinen huippujuoksija ja matkailijoita Keniaan kymmenittäin opastanut Simo Wannas sekä intohimoinen matkailija ja vuosien 2017 ja 2018 Suomen nopein maratoonari Aki Nummela.

Varaukset matkalle ovat nyt auki joten varaa matkasi ajoissa ja saat vahvistettua paikkasi leirillemme.

Maksimimäärä osallistujia on 15 - sitä isommalle ryhmälle emme pysty takaamaan majoituspaikkoja.

Lue lisää täältä ja ilmoittaudu!

Kuumimmat
Tuoreimmat
Arkisto
Tagit

RUNNER'S HIGH OY

+358 44 205 0310

valmennus @ runhigh.fi
Kap Hornin katu 7
00220 Helsinki
y-tunnus: 2399164-4

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

#WERUNHIGH

#PIMPMYRUN