Äitienpäiväksi lahjakortteja hyvinvointiin ja parempaan juoksukuntoon


Äitienpäivä lähestyy ja Runner's High:lla on tarjota myös poikkeusoloihin jokaista äitiä miellyttäviä lahjaideioita. Kaikkia lueteltuja tuotteita voimme laittaa lahjakortteina sähköpostitse tulemaan. Tällöin tee tilaus kaavakkeen kautta, voit myös tilata tuotteita halutessasi suoraan niiden omien kanavien kautta. Olemme viime ajat työstäneet kattavaa tarjontaa onlinevalmennuksien puolelle. Tällä hetkellä meillä on harrastajille neljää erilaista valmennusta toteutettavaksi kotiolosuhteisiin. Kaikkiin onlinevalmennuksimme ja Runner's High Virtual Race 2.0:aan pääset tämän linkin kautta. Runner's Core keskittyy lihaskuntoharjoitteluun, Runner's Care puolestaan pistää liikkuvuutta kuntoon, Simo Wannas Maratonkoulu tarjoaa maestro Wannaksen johdolla tietotaitoa maratonin hallitsemiseen ja uusimpana tuotteena Runner's High Juoksukoulu Online tarjoamaan monipuolista sisältöä juoksumaailmaan sisälle pääsemiseen.

Näiden onlinekurssien lisäksi Runner's High tarjoaa keväälle juoksukoulujen pienryhmäharjoittelua (Pimp My Run -juoksutekniikkakurssit ja Juoksukoulut), henkilökohtaista valmennusta niin face-to-face (alennettu äitienpäivälahjakortti 75 €/60 min) kuin etämuodossa (eSimot) ja tasotestauksia. Eli voit myös tarjota äidillesi laadukasta juoksuvalmennusta näiden vaihtoehtojen kautta. Myös tapahtumiimme (Helsinki10, Helsinki Half Marathon, Helsinki Marathon) on tarjolla lahjakortteja jotka voi käyttää valittuun tapahtumaan joko vuonna 2020 tai 2021. Lisähemmotteluvaihtoehtona tarjoamme yhteistyössä Rela-hierojien kanssa erilaisia hierontalahjakortteja. Nämä myös tilattavissa kaavakkeen kautta! Tilaukset kaavakkeella tai sähköpostitse valmennus@runhigh.fi tai 0442050310!

Esimerkkejä äitienpäiväeduista ja -lahjakorteista: Henkilökohtainen 60 min juoksuvalmennus 75 € Onlinevalmennukset (Runner's Core, Runner's Care, Juoksukoulu ONLINE) 49 € Onlinevalmennus (Simo Wannas Maratonkoulu) 69 € Juoksijan tasotestaus 135 € (Helsinki), 145 € (Espoo) Pimp My Run -juoksutekniikkakurssi 130 € (Helsinki, Espoo, Vantaa) Helsinki Half Marathon 2020 tai 2021 -ilmoittautuminen 50 € Helsinki10 2020 tai 2021 -ilmoittautuminen 35 € Helsinki Marathon 2020 tai 2021 -ilmoittautuminen 59 €

Kuumimmat
Tuoreimmat
Arkisto
Tagit

RUNNER'S HIGH OY

+358 44 205 0310

valmennus @ runhigh.fi
Kap Hornin katu 7
00220 Helsinki
y-tunnus: 2399164-4

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

#WERUNHIGH

#PIMPMYRUN