Runner's High:n maaliskuun juoksutarjoukset

March 17, 2020

Vaikka alkukevään juoksutapahtumia on peruttu ja ryhmässä harrastamista rajoitettu, voit silti tehdä paljon laadukkaita temppuja juoksuharrastuksesi edistämiseen. Runner's High haluaa olla mukana henkilökohtaisena tukenasi näinä haastavina aikoina.

 

Kun tilaat henkilökohtaisia eSimo-etävalmennuspalveluitamme maaliskuun aikana, saat ne 10 prosentin alennuksella. Valittavana on kaksi erilaista valmennusvaihtoehtoa. Original-valmennuksessa päivitämme ohjelmia 3-4 viikon välein ja kontaktointi valmentajaan on säännöllisempää. Simple-ohjelmassa teemme treeniohjelman kertakakkuna tai kolmen kuukauden osissa. Molemmissa palveluissa valmennus alkaa 15 minuutin puhelinpalaverilla valmentajan kanssa.

Tasotestauksiin tarjoamme 12 kuukautta voimassa olevia lahjakortteja 10 euron alennuksella, nyt 129 euroa, kun tilaat ne Verkkokauppamme kautta.

 

Henkilökohtaiset valmennukset 18.3.-30.4. väliselle ajalle -20 % (alennus ei koske valmennuksessa olevien jo valmiiksi alennettuja hintoja). Henkilökohtaisissa harjoituksissa/palavereissa voit keskittyä huippucoachiemme seurassa esimerkiksi juoksutekniikkaan tai ylipäätänsä juoksuharjoittelun läpikäyntiin ja laadukkaaseen treenaamiseen.

Henkilökohtainen harjoitus/valmennuskeskustelu (alennetut hinnat):
45min ............................................................ 72 €
60min ............................................................ 84 €
75min ............................................................ 92 €
90min ............................................................ 104 €

Pienryhmäharjoitus (2-5 henkilöä):
60min ............................................................ 132 €

Jos olet kiinnostunut henkilökohtaisista treeneistämme, ota yhteyttä valmennus@runhigh.fi tai soita 0442050310 ja sovitaan ajat tai saat lisätietoja!

Please reload

Kuumimmat

Elokuussa 2020 alkavat juoksuryhmät

August 3, 2020

1/2
Please reload

Tuoreimmat
Please reload

Arkisto
Please reload

Tagit