Runner's High:n maratonmatka Malagaan joulukuussa


Tervetuloa mukaan kaikkien aikojen maratonmatkalle kun Runner's High suuntaa perinteisen maratonmatkansa Espanjaan vuoden 2020 Euroopan urheilupääkaupunkiin Malagaan Malagan maratonille ja puolimaratonille 11.-14.12.2020. ​ Malagan Maraton on kansainvälisen yleisurheiluliiton Bronze Label -tason maantiejuoksu ja kerää Malagan kaduille noin 10 000 juoksijaa mittelemään voimistaan maratonilla ja puolimaratonilla. Joulukuussa 2019 Runner's High:n valmennusportaasta Aki Nummela juoksi Malagassa vuoden nopeimman suomalaisen juokseman maratonin 2:18:33 (puolimaratonin väliaika 1:08:05) ja näin tapahtuma on myös meidän omakohtaisesti hyväksytty nopeaksi ja toimivaksi. ​ Malaga sijaitsee helppojen, suorien ja säännöllisten lentoyhteyksien päässä Helsingistä. Kaupunki tunnetaan paitsi erinomaisena urheilukaupunkina myös kulinaristisena keskuksena sekä virkeästä kulttuuri- ja viihdetarjonnasta.

Runner's High:n maratonmatkoille tunnetusti voi osallistua kuka vain joka kaipaa innokasta juoksu- ja matkaseuraa sekä juoksun ammattilaisten vetämää juoksullista ja asiantuntevaa sisältöä maksimoimaan onnistumisen tapahtumassa ja sen ulkopuolella. ​ Tsekkaa alustava ohjelma, matkan sisältö ja laita ilmoittautumista sisään!

Jos haluat maksimoida juoksun onnistumisen, suosittelemme valmistavana leirinä Runner's High:n juoksuleiriä Puolaan lokakuun lopussa. Molemmille reissuille lähtijöille annamme bonuksena 50 lahjakortin Runner's High:n palveluihin.

#RHMENEEMALAGAAN

Kuumimmat
Tuoreimmat
Arkisto
Tagit

RUNNER'S HIGH OY

+358 44 205 0310

valmennus @ runhigh.fi
Kap Hornin katu 7
00220 Helsinki
y-tunnus: 2399164-4

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

#WERUNHIGH

#PIMPMYRUN