TUTUSTU TOIMINTAAMME

 MIKÄ RUNNER'S HIGH? 

Runner's High Oy perustettiin nykyisten ja entisten urheilijoiden toimesta vuonna 2011. Keskitymme laadukkaiden juoksu- ja kuntoilutapahtumien järjestämiseen sekä juoksuvalmennukseen jokaisen yksilön tarpeet ja lähtökohdat huomioiden.

 

Tarjoamme yksityishenkilöille eritasoisia juoksu- ja maratonkouluja, etävalmennusta (eSimo), Personal Training - sekä testauspalveluita.

 

Yrityksille järjestämme juoksukouluja ja -kursseja, testauksia, virkistyspäiviä sekä juoksuun, kuntoiluun ja hyvinvointiin liittyviä luentoja. Kuulemme ja toteutamme myös villeimpiä ideoita liittyen liikuntaan ja hyvinvointiin.

 

"Perustaessamme Runner's High:n vuonna 2011 tavoitteemme oli hyödyntää laaja lajikohtainen kokemuksemme ja tietotaitomme suomalaisen juoksun hyväksi ja tuoda laadukas ja bulkkivalmennuksesta eroava saataville kaikentasoisille juoksijoille.

 

Tänä päivänä valmennamme juoksijoita aloittelijoista arvokilpailutason huippu-urheilijoihin, yritysjohtajista lasten futisjoukkueisiin. Tapahtumissamme ja valmennuksissamme liikutamme tuhansia suomalaisia vuosittain."

                                                      

- Aki Nummela Runner's High:n perustaja

 

Tutustu ammattitaitoiseen valmentajakaartiimme ja menestystarinoihimme linkeistä.

RUNNER'S HIGH OY

+358 44 205 0310

valmennus @ runhigh.fi
Kap Hornin katu 7
00220 Helsinki
y-tunnus: 2399164-4

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

#WERUNHIGH

#PIMPMYRUN