VENYTTELY

 eSIMO-VALMENNUSPALVELU 

eSimo-valmennuspalvelumme ottaa huomioon sinun henkilökohtaiset taustat, tavoitteet ja elämäntilanteen. Nämä mielessä pitäen valmentajamme suunnittelee sinulle harjoitusohjelman kohti tavoitettasi.

 

eSimo-valmennuspalveluita on saatavilla kahta peruspakettia joita voit tuunata lisukkeilla sopimaan sinun tarpeisiisi. Tutustu paketteihin alla ja valitse omasi

OriginalSimo-treeniohjelma (alk. 68 €/kk) on Runner's High:n ehdoton klassikko ja suosituin ohjelmavaihtoehdoistamme. Treeniohjelmaa päivitetään 3-4 viikon välein ja tekemistä seurataan 1,5-2 viikon jaksoissa.

SimpleSimo-treeniohjelma (alk. 42 €/kk)  laaditaan pidempinä kolmen kuukauden pätkinä tai kertaohjelmana. Seuranta on täten harvempaa kuin Original-versiossa, mutta soveltuu hyvin juoksijoille jotka eivät kaipaa niin tunnollista seurantaa.

Molempiin valmennuksiin kuuluvat 20%:n alennuksella henkilökohtaiset valmennuksemme sekä valmennuspalaverit tukemaan treeniohjelman toteutusta ja kokonaisvaltaista valmennustamme.

eSimo-valmennuspalvelujen treeniohjelmista vastaavat Runner's High:n huippuvalmentajista Simo Wannas, Aki Nummela, Tuomo Salonen, Carita Riutta, Lasse Karikoski sekä Minna Lamminen. Voit toivoa ilmoittautuessasi omaa suosikkivalmentajaa ja pyrimme täyttämään toiveesi jos valmentajan tallissa on sillä hetkellä tilaa.

Ilmoittaudu valmennukseen tästä.

RUNNER'S HIGH OY

+358 44 205 0310

valmennus @ runhigh.fi
Kap Hornin katu 7
00220 Helsinki
y-tunnus: 2399164-4

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

#WERUNHIGH

#PIMPMYRUN