Palvelut yrityksille

Runner’s High tarjoaa räätälöityjä palveluita yrityksille. Lue alempaa sivulta esimerkkejä tarjonnastamme.

Lisätietoja? Ota yhteyttä:

Puhelin: +358 44 205 0310

Sähköposti: valmennus@runhigh.fi

Valmentajat

Tutustu Runner’s High:n kokeneisiin valmentajiimme klikkaamalla tästä.

Palvelut yrityksille

Alla esimerkkejä yrityspalveluistamme

Verkossa toteutettava juoksukurssi on joustava tapa tarjota henkilöstölle tai sidosryhmille asiantuntevaa juoksuvalmennusta.

Sisältö voidaan sopia tarkemmin erikseen, mutta alla kahden luennon esimerkkipaketti:

  • Juoksuharjoittelun perusteet -etäluento (75 min)
  • Juoksutekniikka-etäluento (75 min)
  • Optio: Juoksutekniikka-analyysi videona
    • Jokainen osallistuja lähettää juoksustaan videon, jotka käydään juoksutekniikkaluennolla läpi. Mahdollisuus myös henkilökohtaiseen palautteeseen videoiden pohjalta.

Toteutamme juoksurssit ja muut juoksuvalmennukset yrityksenne henkilöstölle tai sidosryhmille. Kurssit ja valmennukset suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa, ja sisältö sekä treenien määrä sovitaan toiveidenne mukaisesti.

Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia kuntotestejä. Voimme järjestää ryhmällenne esimerkiksi Juoksijan Tasotestin sykerajojen määrittämiseen eri muodoissa. Myös muunlaiset kuntotestit (kuten Cooperin testi) onnistuu kauttamme.

Kokeneet valmentajamme tulevat mielellään puhumaan sovitusta aiheesta hyvinvointiin, juoksuun, harjoitteluun tai liikuntaan yleisesti liittyen.

Tarjoamme yrityksille ohjelmaa (treenit, luennot, yms.) myös virkistyspäiviin, tai voimme jopa hoitaa puolestanne koko virkistyspäivän järjestelyt.

Järjestämme myös useita suuria ja keskisuuria juoksutapahtumia. Olethan yhteyksissä, mikäli haluat yrityksellesi/brändillesi näkyvyyttä tapahtumissamme! Kysy myös tarjousta osallistumismaksuista, jos haluatte lähteä isommalla porukalla mukaan juoksemaan.