Toimitus- ja peruutusehdot

Toimitusaika

Alla on lueteltu normaalit toimitusaikamme tuotteillemme eri toimitustavoilla. Mikäli tuotteella on näistä poikkeava toimitusaika, siitä mainitaan tuotteen tiedoissa.

Sähköpostitoimitus 

Toimitusaika on verkossa maksetuissa tilauksissa 1-2 työpäivää tilauksesta, ja laskulla maksetuissa tilauksissa 1-5 työpäivää maksun saapumisesta.

Postipaketti

Postipaketit lähetämme 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta, mikäli tuotetta on varastossa.

Vaihto-, palautus- tai peruutusoikeus

Osallistumis-/ ja ilmoittautumismaksuilla, pääsylipuilla ja elintarvikkeilla ei ole vaihto-, palautus- tai peruutusoikeutta alla mainittuja poikkeuksia lukuunottamatta. Muilla tuotteillamme, lukuunottamatta personoituja tai tilauksesta painatettuja tuotteita, on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Valmennuspalveluiden ja juoksukurssien vaihto- ja peruutusehdot

Ilmoittautumisen Runner’s High:n valmennuspalveluihin (pl. testauspalvelut) voi perua maksutta 7 vuorokautta ennen kyseessä olevan kurssin tai palvelun alkamisajankohtaa. Tämän jälkeen, mutta ennen kurssin tai palvelun alkamisajankohtaa, voidaan osallistuminen siirtää toiseen vastaavaan myöhemmin järjestettävään kurssiin tai palveluun. Siirtotapauksessa osallistuja on velvoitettu maksamaan maksetun hinnan (A) ja siirron kohdekurssin/-palvelun hinnan (B) välinen erotus, mikäli kohdekurssin/-palvelun osallistumismaksu on suurempi ilmoittautumishetkellä.

Valmennuspalveluiden kestotilaukset: Etävalmennuspalveluiden ja Treeniryhmien (Elite, Challenge, Juoksuklubi) kestotilauksessa ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajankohta on 12kk jälkeen. Tilaus jatkuu tämän jälkeen automaattisesti aiemman tilauksen mukaisesti jos ei muuta ole sovittu ja on lopetettavissa 1kk irtisanomisajalla. Jo laskutetut maksuerät tulee maksaa kokonaisuudessaan. Jo maksetun ajanjakson osalta keskeytykset ovat mahdollisia näiden ehtojen mukaan. Maksetun summan käyttämisestä muihin Runner’s High:n palveluihin voidaan sopia erikseen.

Valmennuspalvelutilausten keskeyttäminen terveydellisistä syistä: Kestotilaukset saa laittaa tauolle terveydellisistä syistä lääkärintodistuksen esittämällä. Määräaikaisissa valmennusjaksoissa ei lähtökohtaisesti ole tauottamismahdollisuutta.

Testauspalveluiden vaihto ja peruutusehdot

Peruutuksesta ei peritä maksua, jos testauksen peruuttaa viimeistään 10vrk ennen testiä. Testistä joutuu maksamaan 30% alkuperäisestä hinnasta, jos peruutus tapahtuu viimeistään 5vrk ennen ja 50% hinnasta jos peruutus tapahtuu viimeistään 1vrk ennen testiä. Jos testauksen peruuttaa viimeisen vuorokauden aikana, maksettavaksi tulee täysi hinta. Sairastumistapauksissa saa testin siirtää toiseen Runner’s High:n testiajankohtaan ilmoittamalla peruutuksesta viimeistään kaksi tuntia ennen testin alkua; maksettavaksi tulee tällöin 10 euron siirtomaksu, joka lisätään tasotestauksen hintaan samalla laskulla. Lääkärintodistus on esitettävä.

Juoksutapahtumien vaihto- ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen Runner’s High:n juoksutapahtumiin on sitova ja sopimus osallistumisoikeudesta tapahtumiin syntyy ilmoittautumisen tekemisen yhteydessä. Ilmoittautumista ei voi perua eikä osallistumismaksua palauteta missään tapauksessa. Osallistumisoikeuden siirtäminen seuraavalle vuodelle tai toiseen Runner’s High:n järjestämään tapahtumaan on kuitenkin mahdollista lääkärintodistuksen avulla maksamalla siirtokorvauksen. Tarkemmat ohjeet siirroista ja siirtomaksuista löydät tapahtumien omilta sivuilta.

Lisätietoja

Puhelin: +358 44 205 0310

Sähköposti: valmennus@runhigh.fi