Runner's High:n Juoksukurssit

Runner’s High järjestää monipuolisia juoksukursseja pääkaupunkiseudulla. Tältä sivulta löydät juoksukurssivalikoimamme. Juoksukurssien lisäksi tarjolla on eritasoisille juoksijoille soveltuvia jatkuvia treeniryhmiä.

Tällä sivulla on esitelty vaihtoehdot lyhyesti. Voit klikata minkä tahansa kurssin tai ryhmän omalle sivulle ja lukea lisää, tai olla yhteyksissä sähköpostitse ja puhelimitse, niin autamme sinua löytämään juuri itsellesi soveltuvan valmennuksen.

Puhelin: +358 44 205 0310

Sähköposti: valmennus@runhigh.fi

ps. Ryhmävalmennuksien lisäksi meillä on tarjolla myös etävalmennusta ja henkilökohtaista/pienryhmävalmennusta

Juoksukurssit

Monipuolinen tarjonta

Järjestämme monipuolisesti juoksukursseja eri teemoilla. Katso alta vaihtoehdot ja valitse itsellesi sopivin.

Uusia kursseja jatkuvasti

Kursseja alkaa säännöllisesti ympäri vuoden. Alta löydät seuraavien kurssien ajankohdat kurssin teemoittain

Ei pitkää sitoutumista

Kurssille osallistuminen ei sido sinua mihinkään. Kurssin jälkeen voit jatkaa treenejä itsenäisesti, tai hypätä mukaan seuraavalle kurssille tai johonkin jatkuvasti yhdessä treenaavaan ryhmäämme.

JuoksuKurssit jA JUOKSUKOULUT

Pimp My Run -juoksutekniikkakurssi

Pimp My Run -juoksutekniikkakurssi on viiden kerran tehopaketti, jossa laitetaan juoksutekniikka kuntoon.
Taso: soveltuu kaikille aloittelijasta erittäin kokeneisiin juoksijoihin

Puolimaratonkoulu

Puolimaratonkoulussa tähdätään tuleviin juoksutapahtumiin. Nimestään huolimatta tavoitteenasi voi olla puolimaratonin lisäksi myös esimerkiksi kymppi tai maraton.
Taso: tavoitteena puolimaraton aikavälille 1:45-2:15 tai vastaava muun matkan aika

Tähtäimessä Cooperin testi -juoksukurssi

Cooperin testi -kurssilla keskitytään Cooperin testin tuloksen hiomiseen ja laadukkaisiin sisäjuoksuharjoituksiin talvea karussa Olympiastadionin sisäjuoksuradalla.
Taso: Kaikentasoisille Cooperin testistä kiinnostuneille

Juoksukoulu

Runner's High:n juoksukoulussa saat monipuolisen paketin juoksun maailmaan, ja treeneissä käydään läpi juoksuharjoittelun eri osa-alueita.
Taso: soveltuu aloittelijoille ja hieman kokeneemmille juoksijoille

Lasten ja nuorten juoksukoulu

Lasten ja nuorten juoksukoulussa keskitytään erityisesti juoksutekniikkaan, nopeuteen, ketteryyteen ja vartalonhallintaan.
Taso: soveltuu 10-14 -vuotiaille juoksusta ja juoksun kehittämisestä kiinnostuneille, hyvää oheistreeniä myös esimerkiksi pallopelien harrastajille.

Polkujuoksukoulu

Polkujuoksukoulu tarjoaa erinomaisen starttipaketin polkujuoksun maailmaan.
Taso: soveltuu sekä aloitteleville polkujuoksijoille että hieman kokeneemmille juoksijoille, jotka haluavat löytää vaihtelua treenaamiseen poluilta.

Pikajuoksukoulu

Pikajuoksukoulu on hyvää vastapainoa pidempien matkojen treenaamiseen, ja siinä keskitytään lyhyempien matkojen harjoitteluun
Taso: soveltuu kaikille aloittelijasta erittäin kokeneisiin juoksijoihin, ja erityisesti lyhyemmistä matkoista kiinnostuneille

Juoksun alkeet -kurssi

Runner's High:n Juoksun alkeet -kurssi on suunnattu henkilöille joilla on vähän tai ei ollenkaan juoksukokemusta. Eripituisilla kursseilla opit perusjutut harrastuksen käynnistämiseksi ja siinä edistymiselle.

Seuraavat juoksukurssit

Yhteistyössä