Runner's High:n treeniryhmät

Runner’s High:lla on eritasoisille juoksijoille suunnattuja juoksuryhmiä, jotka harjoittelevat viikoittain ympäri vuoden samanaikaisesti Helsingissä. Ryhmien välillä voi vaihtaa päivästä riippuen ja valinta voidaan tehdä sen hetkisen kuntotason, harjoituksen ja tavoitellun harjoitusvaikutuksen mukaan. Valmentajat auttavat tarvittaessa ryhmän valinnassa harjoituksen aluksi.

Normaalisti treenaamme Eläintarhan urheilukentällä keskiviikkoisin klo 18.30, mutta 11.1.-1.3.2023 harjoitukset ovat sisätiloissa Olympiastadionin tunnelissa klo 18.00-19.00. Tapaaminen klo 17.50 Stadionin aulassa tornin juurella.

Jos talvijuoksut ulkona eivät houkuttele, nyt tarjolla myös 90 euron TalviSpecial-paketti sisältäen Olympiastadionin sisäharjoitukset (7 harjoitusta: 18.1.-1.3.2023). 

Ilmoittaudu mukaan tästä ja tulee mukaan jo seuraaviin treeneihin!

Ryhmiiin voit liittyä mukaan milloin haluat joko kuukausittaisella määräaikaistilauksella (3kk, 6kk, 9kk, 12kk tai kestotilaus) tai voit ostaa 10 kerran treenipassin ja käydä treeneissä milloin haluat (Treenipassilla mukaan myös High Training -treeneihin [ma, ke ja to]). Suosittelemme tilaamaan treeniryhmien harjoitusten lisäksi myös henkilökohtaisen eSimo-treeniohjelman.

Määräaikais- ja kestotilauksien sekä treenipassien hinnat löydät hinnastosta.

Lisätietoja? Ota yhteyttä:

Puhelin: +358 44 205 0310

Sähköposti: valmennus@runhigh.fi

Jatkuvat treeniryhmät

Harjoitukset laaditaan soveltuvaksi kaikentasoisille harrastajille

Valitse sopiva ryhmä oman tasosi mukaan. Voit myös vaihtaa ryhmää treenien välillä. Valmentajat auttavat sopivan ryhmän valinnassa tarvittaessa treenin alussa.

Treenit ympäri vuoden keskiviikkoisin

Normaalisti treenaamme Eläintarhan urheilukentällä keskiviikkoisin klo 18.30, mutta 11.1.-1.3.2023 harjoitukset ovat sisätiloissa Olympiastadionin tunnelissa klo 18.00-19.00. Tapaaminen klo 17.50 Stadionin tornin juurella.

Mukaan treenipassilla tai kuukausimaksulla

Voit tulla mukaan joko valitsemasi pituisella jaksolla, tai käydä treeneissä silloin kuin sinulle sopii (myös High Training -treenit) treenipassia käyttäen.

Ryhmät

Elite

Eliittiryhmä on tarkoitettu erityisesti kilpakuntoilijoille, jotka harjoittelevat tavoitteellisesti matkalla kuin matkalla 400 metrin ratajuoksusta maratonille.

Eliittiryhmässä on mukana kilpakuntoilijoita, joiden taso on suurin piirtein seuraavanlainen:
10 km: 33-43 min
Puolimaraton: 1:14-1:37
Cooperin testi: 3100-3800

Challenge

Runner's High Challenge -harjoitusryhmä soveltuu kuntoilijoille ja harrastajille, jotka tavoittelevat tuloskehitystä matkalla kuin matkalla 400 metrin ratajuoksusta maratonille.

Challenge-ryhmässä on mukana juoksijoita, joiden taso on suurin piirtein seuraavanlainen:
10 km: 42-48 min
Puolimaraton: 1:36-1:50
Cooperin testi: 2650-3100

Juoksuklubi

Runner's High:n Helsingin Juoksuklubi on monipuoliseen juoksuharjoitteluun sopivalla huumorilla suhtautuva motivoitunut ryhmä.

Juoksuklubissa on mukana kuntojuoksijoita, joiden taso on suurin piirtein seuraavanlainen:
10 km: 48-65 min
Puolimaraton: 1:50-2:15
Cooperin testi: 2100-2650

High Training -lihaskunto

High Trainingin ulkotreenit sisältyvät valinnaisina treenipassilla treenaavien vaihtoehtoihin.

Myös määräaikais- ja kestotilaajilla on mahdollisuus keskiviikkoisin elokuun loppuun saakka valita juoksutreenien korvaajaksi Power Core -lihaskuntotreenit Eläintarhassa klo 18.30-19.30.
Lihaskuntotreenit soveltuvat kaikentasoisille treenaajille.

AJAT ja PaikaT

Ryhmät kokoontuvat pääsääntöisesti Eläintarhan urheilukentällä keskiviikkoisin klo 18.30 4.1.2023 saakka (tarkempi tapaamispaikka näissä koordinaateissa). 

9.1.-1.3.2023 välin treenaamme Olympiastadionin 400 metrin sisäradalla, tänä ajankohtana tapaamme normaalista poiketen Olympiastadionin tornin juurella klo 17.50. Harjoitus sisällä kestää 18.00-19.00. Omatoiminen alkuhölkkä ulkona suositeltava ennen treenien alkua. 8.3.2023 alkaen harjoitukset jälleen Eläintarhassa ulkona klo 18.30 alkaen.

Katso keskiviikkotreenien tarkemmat aikataulut ja treenipaikat sivun alaosasta.

Treenipassilla voit osallistua myös viikon muihin High Trainingin harjoituksiin. High Trainingin viikko-ohjelmaan täältä.

Ohjelma ja treenirytmitys

4.1.-1.3.2023 harjoitukset keskittyvät pääosin monipuoliseen juoksuharjoitteluun Olympiastadionin tunnelin luonteesta johtuen.

8.3.2023 alkaen mukaan tulevat jälleen kuukausittaiset ominaisuustreenit ja harjoitukset rytmityksellä kolme juoksutreeniä / kk omissa ryhmissä ja yksi ominaisuustreeni / kk (juoksutekniikka, lihaskunto, liikkuvuus) yhdistetyssä porukassa. Katso aikataulu treenien ja paikkojen osalta sivun alaosasta.

Juoksutreenien (ei ominaisuustreenien) etäversio julkaistaan treeniryhmien omissa Facebook-ryhmissä maanantaisin, joten harjoituksen voi suorittaa myös etänä kotiolosuhteissa. Väliinjääneitä treenejä ei voi korvata muissa ryhmissä.

Yhteistreenien lisäksi suosittelemme ottamaan myös oman henkilökohtaisen treeniohjelman, joka laaditaan omien tavoitteidesi, tasosi ja aikataulujesi mukaisesti

Harjoituksien kestot

Harjoitukset kestävät noin 75-90 minuuttia, ominaisuustreenit 60-75 minuuttia. Olympiastadionin harjoitukset (11.1.-1.3.) 60 minuuttia. Pohjille tulee tehdä oma kevyt verryttelyhölkkä (mieluiten minimissään 10-15 minuuttia leppoisaa höntsäilyä). Harjoituksen jälkeen tehdään omatoiminen loppuverryttely.

Tapahtumailmoittautumiset

Elite, Challenge ja Juoksuklubiin kuuluvat saavat 50 % alennuksen kulloinkin voimassa olevista ilmoittautumismaksuista seuraaviin Runner’s High:n juoksutapahtumiin koodilla RUNNERSHIGH50:

Helsinki Night Trail, Nuuksio Night Trail. Helsinki Halloween Run, Helsinki Central Park Run, Helsinki Twilight Run & Walk, Kaisaniemen Juoksu, Helsinki Trail Run, Helsinki10, Helsinki Half Marathon, Helsinki Marathon

Ollaksesi oikeutettu alennukseen, sinun tulee olla ryhmässä määräaikais- tai kestotilauksella ilmoittautumishetkellä sekä tapahtuman aikaan. Ei sisälly treenipassiin.

Hinnat

Voit aloittaa ryhmissä milloin vain toiveittesi mukaisella määräaikais- (3 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk) tai kestotilauksella, tai tulla mukaan haluamiisi treeneihin 10 harjoituskerran treenipassilla.

Klikkaa tästä hinnastoon ja katso tarkemmat hinnat.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan treeniporukkaan heti klikkaamalla tästä linkistä.

Treenipassin voit myös tilata suoraan verkkokaupastamme.

Lisätietoja

Ota yhteyttyä:

Puhelin: +358 44 205 0310

Sähköposti: valmennus@runhigh.fi

Yhteistyössä

Keskiviikkotreenien alustava aikataulu ja seuraavat yhteistreenit

Treenipaikat