Runner's High:n treeniryhmät

Runner’s High:lla on kolme eritasoisille juoksijoille suunnattua juoksuryhmää, jotka harjoittelevat viikoittain ympäri vuoden samanaikaisesti. Ryhmien välillä voi vaihtaa päivästä riippuen ja valinta voidaan tehdä sen hetkisen kuntotason, harjoituksen ja tavoitellun harjoitusvaikutuksen mukaan. Valmentajat auttavat tarvittaessa ryhmän valinnassa harjoituksen aluksi.

Ryhmiiin voit liittyä mukaan milloin haluat joko kuukausittaisella määräaikaistilauksella (3kk, 6kk, 9kk, 12kk tai kestotilaus) tai voit ostaa 10 kerran treenipassin ja käydä treeneissä milloin haluat (Treenipassilla mukaan myös High Training -treeneihin [ma ja to]). Suosittelemme tilaamaan treeniryhmien harjoitusten lisäksi myös henkilökohtaisen eSimo-treeniohjelman.

Määräaikais- ja kestotilauksien sekä treenipassien hinnat löydät hinnastosta.

Lisätietoja? Ota yhteyttä:

Puhelin: +358 44 205 0310

Sähköposti: valmennus@runhigh.fi

Jatkuvat treeniryhmät

Kolme tasoryhmää

Valitse sopiva ryhmä oman tasosi mukaan. Voit myös vaihtaa ryhmää treenien välillä. Valmentajat auttavat sopivan ryhmän valinnassa tarvittaessa treenin alussa.

Treenit ympäri vuoden

Treenit jatkuvat vuoden ympäri, joten voit aloittaa ryhmässä milloin haluat ja olla mukana juuri sinulle sopivan ajan.

Mukaan treenipassilla tai kuukausimaksulla

Voit tulla mukaan joko valitsemasi pituisella jaksolla, tai käydä treeneissä silloin kuin sinulle sopii (myös High Training -treenit) treenipassia käyttäen.

Ryhmät

Elite

Eliittiryhmä on tarkoitettu erityisesti kilpakuntoilijoille, jotka harjoittelevat tavoitteellisesti matkalla kuin matkalla 400 metrin ratajuoksusta maratonille.

Eliittiryhmässä on mukana kilpakuntoilijoita, joiden taso on suurin piirtein seuraavanlainen:
10 km: 33-43 min
Puolimaraton: 1:14-1:37
Cooperin testi: 3100-3800

Challenge

Runner's High Challenge -harjoitusryhmä soveltuu kuntoilijoille ja harrastajille, jotka tavoittelevat tuloskehitystä matkalla kuin matkalla 400 metrin ratajuoksusta maratonille.

Challenge-ryhmässä on mukana juoksijoita, joiden taso on suurin piirtein seuraavanlainen:
10 km: 42-48 min
Puolimaraton: 1:36-1:50
Cooperin testi: 2650-3100

Juoksuklubi

Runner's High:n Helsingin Juoksuklubi on monipuoliseen juoksuharjoitteluun sopivalla huumorilla suhtautuva motivoitunut ryhmä.

Juoksuklubissa on mukana kuntojuoksijoita, joiden taso on suurin piirtein seuraavanlainen:
10 km: 48-65 min
Puolimaraton: 1:50-2:15
Cooperin testi: 2100-2650

AJAT ja PaikaT

Ryhmät kokoontuvat Helsingissä keskiviikkoisin klo 18.30 Eläintarhan urheilukentällä. Vahvista treeneihin tulosi ennakkoon tämän kaavakkeen kautta. Kysely suuntaa antava ja vaikuttaa ryhmäjakoihin ja treenien painopisteisiin. Paikalle voi tulla tietenkin myös ilman kaavakkeelta kuittausta. Ryhmiin jako ja valmentajien lopullinen määrä tehdään ennakkoilmoittautumisien perusteella.

Katso treenien tarkemmat aikataulut ja treenipaikat sivun alaosasta.

Ohjelma ja treenirytmitys

Treenit viikoittain keskiviikkoisin rytmityksellä kolme juoksutreeniä / kk omissa ryhmissä ja yksi ominaisuustreeni / kk (juoksutekniikka, lihaskunto, liikkuvuus) yhdistetyssä porukassa. Katso aikataulu treenien ja paikkojen osalta sivun alaosasta.

Juoksutreenien (ei ominaisuustreenien) etäversio julkaistaan treeniryhmien omissa Facebook-ryhmissä maanantaisin, joten harjoituksen voi suorittaa myös etänä kotiolosuhteissa. Väliinjääneitä treenejä ei voi korvata muissa ryhmissä.

Yhteistreenien lisäksi suosittelemme ottamaan myös oman henkilökohtaisen treeniohjelman, joka laaditaan omien tavoitteidesi, tasosi ja aikataulujesi mukaisesti

Harjoituksien kestot

Harjoitukset kestävät noin 75-90 minuuttia, ominaisuustreenit 60-75 minuuttia. Pohjille tulee tehdä oma kevyt verryttelyhölkkä (mieluiten minimissään 10-15 minuuttia leppoisaa höntsäilyä). Harjoituksen jälkeen tehdään omatoiminen loppuverryttely.

Tapahtumailmoittautumiset

Elite, Challenge ja Juoksuklubiin kuuluvat saavat 50 % alennuksen kulloinkin voimassa olevista ilmoittautumismaksuista seuraaviin Runner’s High:n juoksutapahtumiin koodilla RUNNERSHIGH50:

Helsinki Night Trail, Nuuksio Night Trail. Helsinki Halloween Run, Helsinki Central Park Run, Helsinki Twilight Run & Walk, Kaisaniemen Juoksu, Helsinki Trail Run, Helsinki10, Helsinki Half Marathon, Helsinki Marathon

Ollaksesi oikeutettu alennukseen, sinun tulee olla ryhmässä määräaikais- tai kestotilauksella ilmoittautumishetkellä sekä tapahtuman aikaan. Ei sisälly treenipassiin.

Hinnat

Voit aloittaa ryhmissä milloin vain toiveittesi mukaisella määräaikais- (3 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk) tai kestotilauksella, tai tulla mukaan haluamiisi treeneihin 10 harjoituskerran treenipassilla.

Klikkaa tästä hinnastoon ja katso tarkemmat hinnat.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan treeniporukkaan heti klikkaamalla tästä linkistä.

Treenipassin voit myös tilata suoraan verkkokaupastamme.

Lisätietoja

Ota yhteyttyä:

Puhelin: +358 44 205 0310

Sähköposti: valmennus@runhigh.fi

Eliittiryhmän, Challengen ja Juoksuklubin alustava aikataulu ja seuraavat yhteistreenit

Treenipaikat