Runner's High:n maratonmatka Valencian Maratonille
29.11.-2.12.2024

Valencian maraton on yksi viime vuosien eniten nosteessa ollut juoksutapahtuma. Joulukuussa 2024 tapahtuma tullaan järjestetään jälleen loppuunmyytynä, Runner’s High on yksi virallisista matkanjärjestäjistä tapahtumaan. Meille on siunattu rajoitettu määrä ilmoittautumisia eli kannattaa toimia nopeasti jos haluat matkaan mukaan.

Nyt myynnissä early bird -paketit ja ilmoittautumisen voi vielä toistaiseksi hoitaa myös itse tapahtumaan.

Vuonna 2024 järjestämme myös valmistavan treenileirin Alicantesta, jos haluat maksimoida onnistumisen Valencian maratonilla. Alicanten leiri järjestetään 22.11.-29.11.2024 ja sieltä voi siirtyä ohjatusti matkanjohtajan kanssa Valenciaan. Jos yhdistät leirin Valencian maratoniin, saat 100 euron alennuksen Valencian maratonin loppulaskusta.

YKSI MAAILMAN NOPEIMMISTA MARATONEISTA

Valencian maraton on yksi maailman nopeimmista maratoneista ja Espanjan suurin maraton.

Valencia sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Suoria lentoja kaupunkiin ei kuitenkaan tarjota mutta lentokenttä sijaitsee lyhyen junamatkan päässä aivan kaupungin laidalla. Kaupunki tunnetaan paitsi erinomaisena urheilukaupunkina myös kulinaristisena keskuksena sekä virkeästä kulttuuri- ja viihdetarjonnasta.

Runner’s High:n maratonmatkoille tunnetusti voi osallistua kuka vain joka kaipaa innokasta juoksu- ja matkaseuraa sekä juoksun ammattilaisten vetämää juoksullista ja asiantuntevaa sisältöä maksimoimaan onnistumisen tapahtumassa ja sen ulkopuolella.

Tsekkaa alustava ohjelma, matkan sisältö ja laita ilmoittautumista sisään.

MATKAN SISÄLTÖ JA ILMOITTAUTUMINEN

Matkan tiedot:

Matka alkaa: 29.11.2024

Hinta: 550 € (2hh) per henkilö. Hintaan lisätään 150 euron ilmoittautumismaksu maratonille. Jos haluat matkalle mukaan ilman maratonia tai ilmoittautumalla itse, hinta tällöin vain 550 euroa.

*Ennakkomaksu 50 % matkan kokonaishinnasta maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Loppuosa matkasta laskutetaan 30 vuorokautta ennen matkan alkua 14 vuorokauden maksuehdolla.

Yhden hengen huoneen lisämaksu: 240 €

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hintaan sisältyy:

– 3 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa laadukkaassa hotellissa Valencian kaupunkialueella
– Aamupalat
– Suomalaisten valmentajien ja matkanjohtajien palvelut

Hintaan ei sisälly:

– Lentoja Valenciaan (autamme toki mielellämme lentojen varaamisessa)
– Muut ruokailut
– Matkavakuutusta (jokainen hoitaa itse ja on suositeltava matkalle mukaan lähtijöille)

Lisänä:

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄMÄN LINKIN KAUTTA.

Matkaehdot.

ALUSTAVA AIKATAULU

29.11.2024

Sisäänkirjautuminen Valencian keskustassa sijaitsevaan hotelliin. Omatoimista kaupunkiin tutustumista. Jos olet osallistumassa myös Valencian maratonia edeltävälle Alicanten juoksuleirille, siirrymme Alicantesta yhdessä Valenciaan.

30.11.2024

Aamulla valmistava harjoitus/lenkki ja strategiapalaveri Turian puistossa. Halukkaille ryhmässä lähtö numeroidenhakuun ja tapahtumaexpoon. Omatoimista turismia ja keskittymistä loppuilta.

1.12.2024

Maratonpäivä. Hotellilla maratonaamupala. Klo 8.15 ensimmäisen lähtöryhmän startti. Illalla juoksun jälkeen yhteisruokailu (omakustanteinen).

2.12.2024

Check-out hotellilta.