Runner's elite

  RUNNER'S ELITE  

  -RYHMÄ TAVOITTEELLISILLE  

  KILPAKUNTOILIJOILLE 

Runner's High Elite -harjoitusryhmä on kilpakuntoilijoille, jotka tavoittelevat tuloskehitystä ja ennätyksiä matkalla kuin matkalla aina 400 metrin ratajuoksusta maratonille.

 

Elite-ryhmä treenaa 30.9.2020 alkaen ympäri vuoden keskiviikkoisin samanaikaisesti  Challenge-ryhmän ja Juoksuklubin kanssa, minkä ansiosta ryhmiä voi vaihtaa päivästä riippuen ja valinta voidaan tehdä sen hetkisen kuntotason sekä tavoitellun harjoitusvaikutuksen mukaan. Valmentajat ohjeistavat ja auttavat ryhmävalinnassa harjoitusten aluksi.

Elite on suunnattu juoksijoille, joiden taso vastaa suunnilleen alla olevaa ohjeistusta (Vauhdit ovat suuntaa antavia. Jos pohdit omaa soveltuvuuttasi ryhmään, ota rohkeasti yhteyttä):

10 km: 33-43 min
Puolimaraton: 1:14-1:37
Cooperin-testi: 3150-3800 m

Mukaan voit liittyä milloin vain haluat tai hankkia valinnaisiin treeneihin 10 harjoitusta sisältävän klubikortin (kortilla voi treenata Juoksuklubin, Challengen, Eliten sekä Runner's Coren treeneissä milloin vain haluat ja kortti on voimassa 12 kk ostopäivästä).

 

 AIKA JA PAIKKA 

Elite-ryhmä kokoontuu Helsingissä (pääasiassa Eläintarhan urheilukentällä näissä koordinaateissa), mutta paikka saattaa vaihdella harjoituksen/vuodenajan mukaan) keskiviikkoisin kello 18.30 (30.9. alkaen). 

 

 OHJELMA JA TREENIRYTMITYS  

Aikataulun löydät täältä. Treenit viikoittain keskiviikkoisin rytmityksellä kolme juoksutreeniä/kk omassa ryhmässä sekä yksi ominaisuustreeni/kk (juoksutekniikka, lihaskunto, liikkuvuus) yhdistetyissä porukoissa Challenge-ryhmän ja Juoksuklubin kanssa.

Treenien (ei ominaisuustreenien) viikoittainen sisältö julkaistaan maanantaisin treeniryhmien omissa Facebook-ryhmissä, jolloin voi harjoituksen suorittaa myös etänä kotiolosuhteissa. Väliinjääneitä harjoituksia ei voi korvata muissa treeneissä.

 

 HARJOITUKSEN KESTO 

75-90 min, tee pohjille oma kevyt verryttelyhölkkä (mieluiten minimissään 10-15 minuuttia leppoisaa höntsäilyä). Omatoiminen loppuverryttely.

 TAPAHTUMAILMOITTAUTUMISET -50%  

Runner's Elite sisältää 50% alennukset seuraaviin juoksutapahtumiin 30.9. alkaen (Helsinki Night Trail, Nuuksio Night Trail, Helsinki Halloween Run, Haaga Run, Helsinki Central Park Run, Helsinki Twilight Run, Helsinki Trail Run, Helsinki Half Marathon, Helsinki Marathon, Helsinki10, Kaisaniemen Juoksu). Ollaksesi oikeutettu alennukseen, sinun tulee olla valmennuksessa myös tapahtumahetkellä. Ei sisälly treenipassilla treenaavien sisältöön.

 

 HINNASTO  

Voit aloittaa ryhmässä milloin vain toiveittesi mukaisella määräaikaistilauksella (3 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk, kestotilaus) tai tulla 10 harjoituskerran treenipassilla haluamiisi harjoituksiin.

Tarkemmat hinnat täältä.

 

 ILMOITTAUTUMINEN 

Ilmoittaudu mukavaan treeniporukkaan heti tästä linkistä.

Treenipassit voit tilata suoraan myös verkkokaupastamme.

 

 LISÄTIETOJA 

valmennus @ runhigh. fi tai 044 2050 310

 

 MUUTA 

RUNNER'S HIGH OY

+358 44 205 0310

valmennus @ runhigh.fi
Kap Hornin katu 7
00220 Helsinki
y-tunnus: 2399164-4

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

#WERUNHIGH

#PIMPMYRUN