Runner's Camp -juoksuleiri Espanjan Alicantessa 22.11.-29.11.2024.

Runner’s Camp -juoksuleiri järjestetään Espanjan Alicantessa erinomaisten treeniolosuhteiden vallitessa huippuvalmennuksessa 22.11-29.11.2024. Alicante on helposti saavutettava kohde ja suoria lentoja kaupunkiin lennetään Helsinki-Vantaalta lähes päivittäin.

Leiri sisältää ammattilaisten opastuksessa kattavan kokonaisuuden juoksutreenejä ja juoksutietoutta ja soveltuu nykyisellään valmennuksessa oleville että uusille Runner’s High:n ystäville tasosta ja tavoitteista riippumatta.

Leirin harjoitukset ja sisältö suunnitellaan jokaiselle osallistujalle henkilökohtaisesti tausta ja toiveet huomioiden ja ohjelma sisältää 1-2 ohjattua harjoitusta päivittäin. Leiri sopii myös yhdistettynä valmistavana kokonaisuutena 1.12. juostavalle Valencian maratonille. Leirin johto jatkaa Alicantesta suoraan Valenciaan 29.11. Valencian maraton on myös osa Runner’s High:n tarjoamia matkapaketteja. Yhdistäessä leirin ja maratonin, saat 100 euron alennuksen Valencian maratonin matkapaketista.

Harjoituksiin osallistuminen on täysin vapaaehtoista ja mukaan voi lähteä myös vaikka et osallistuisi harjoituksiin. Alicanten kaupunki ja ympäristö tarjoavat huippuolosuhteita muihinkin aktiviteetteihin kuin juoksemiseen. Myös lapset ovat tervetulleita matkalle mukaan. 

VIIKKO pUOLIHOIDOLLA HUIPPUVALMENNUKSESSA

Hotelli: Hotel Port Alicante City & Beach **** on laadukas ja aktiivinen hotelli Alicanten pohjoispuolella San Juanin rannalla. Hotellista löytyvät uima-altaat, saunat sekä kuntosali.

Leirin hinta määräytyy huoneen koosta riippuen. Alla hinnoittelua erilaisiin huonevaihtoehtoihin. Peruspaketit sisältävät valmennuksen, majoituksen ja puolihoidon (aamiainen + illallinen, ilman juomia). Lapset/nuoret voivat osallistua myös valmennukselliseen sisältöön. Paketit eivät sisällä lentoja (voidaan auttaa suosituksien kanssa).

ENNAKKOVARAAJAN ETUNA (HELMIKUUN AJAN) 100 € ALENNUS (TAI

 

 1hh/hlö2hh/hlö3-4hh/hlö (max 2 aikuista)
Peruspaketti/hlö14001150990
Ilman valmennuksia/hlö1150750650
Lapsi 600450
Lisäyöt / yö1609070

Henkilökohtaiset valmennuskerrat (juoksutekniikka/ pikajuoksutreenit/ lihaskuntotreenit/ salitreenit/ valmennuspalaverit) viikon aikana yhteisohjelman lisäksi 50 €/30 min, 90 €/60 min).

Leirin ehdot tästä.

Leirille otamme mukaan maksimissaan 20 henkilöä. Paikat täytämme ilmoittautumisjärjestyksessä.

LEIRIN SISÄLTÖ

Leirin treenipäivien sisältö rakentuu osallistujien henkilökohtaiset tarpeet ja taustat huomioiden. Tilaa myös omatoimiseen treeniin löytyy ja myös polkupyörävuokraus esimerkiksi onnistuu. Jokaisena päivänä on tarjolla 1-2 ohjattua treeniä joiden juoksuosuuksien sisältö voi vaihdella. Pyrimme kuitenkin jokaisen kohdalta laadukkaan treenikokonaisuuden suunnitteluun, jotta treenistä ja leirillä jaetusta tietotaidosta tarttuisi mahdollisimman paljon matkaan mukaan. Paljon keskitymme harjoituksissa myös ominaisuustreniin, kuten juoksutekniikkaan.

Esimerkkitreenipäivä A:
Aamupala hotellilla
Klo 11.00-12.00 Ohjattu aamupäivän juoksutekniikkaharjoitus
Omatoimista palauttelua
Klo 16-17.30 Ohjattu vauhtikestävyysharjoitus
Illallinen hotellilla

Esimerkkitreenipäivä B:
Aamupala hotellilla
Klo 10.30-11.30 Ohjattu aamulenkki ja liikkuvuusharjoitus
Omatoimista palauttelua
Klo 15-16 Peruskestävyysharjoitus tai oma treeni (pyöräily/uinti/juoksu/lihaskunto/sali) tai lepo
Illallinen hotellilla

Esimerkkitreenipäivä C (tähtäimessä maraton):
Aamupala hotellilla
Klo 11.00-13.00 Ohjattu maratonspesiaali (suunniteltu ja valvottu juomahuolto, rytmitys, reititys, vauhdinjako)
Omatoimista palauttavaa harjoittelua tai lepäilyä
Illallinen hotellilla

ILMOITTAUTUMINEN

Mukaan tästä linkistä.

Lisätietoja voit kysellä: valmennus@runhigh.fi tai 0442050310.

Leirin ehdot tästä.