Toimitus- ja peruutusehdot

Toimitusaika

Alla on lueteltu normaalit toimitusaikamme tuotteillemme eri toimitustavoilla. Mikäli tuotteella on näistä poikkeava toimitusaika, siitä mainitaan tuotteen tiedoissa.

SÄHKÖPOSTITOIMITUS

Toimitusaika on verkossa maksetuissa tilauksissa 1-2 työpäivää tilauksesta, ja laskulla maksetuissa tilauksissa 1-5 työpäivää maksun saapumisesta.

POSTIPAKETTI

Postipaketit lähetämme 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta, mikäli tuotetta on varastossa.

 

Vaihto-, palautus- tai peruutusoikeus

Osallistumis-/ ja ilmoittautumismaksuilla, pääsylipuilla ja elintarvikkeilla ei ole vaihto-, palautus- tai peruutusoikeutta alla mainittuja poikkeuksia lukuunottamatta. Muilla tuotteillamme, lukuunottamatta personoituja tuotteita, on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

VALMENNUSPALVELUIDEN JA JUOKSUKURSSIEN VAIHTO- JA PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautumisen Runner’s High:n valmennuspalveluihin (pl. testauspalvelut) voi perua maksutta 7 vuorokautta ennen kyseessä olevan kurssin tai palvelun alkamisajankohtaa. Tämän jälkeen, mutta ennen kurssin tai palvelun alkamisajankohtaa, voidaan osallistuminen siirtää toiseen vastaavaan myöhemmin järjestettävään kurssiin tai palveluun. Siirtotapauksessa osallistuja on velvoitettu maksamaan maksetun hinnan (A) ja siirron kohdekurssin/-palvelun hinnan (B) välinen erotus, mikäli kohdekurssin/-palvelun osallistumismaksu on suurempi ilmoittautumishetkellä.

Valmennuspalveluiden kestotilaukset: Etävalmennuspalveluiden ja Elite-ryhmän kestotilauksessa ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajankohta on 12kk jälkeen. Tilaus jatkuu tämän jälkeen automaattisesti aiemman tilauksen mukaisesti jos ei muuta ole sovittu ja on lopetettavissa 1kk irtisanomisajalla. Jo laskutetut maksuerät tulee maksaa kokonaisuudessaan. Jo maksetun ajanjakson osalta keskeytykset ovat mahdollisia näiden ehtojen mukaan. Maksetun summan käyttämisestä muihin Runner's High:n palveluihin voidaan sopia erikseen.

 

Valmennuspalvelutilausten keskeyttäminen terveydellisistä syistä: Kestotilaukset saa laittaa tauolle terveydellisistä syistä lääkärintodistuksen esittämällä. Määräaikaisissa valmennusjaksoissa ei lähtökohtaisesti ole tauottamismahdollisuutta.

.

TESTAUSPALVELUIDEN VAIHTO- JA PERUUTUSEDOT

Peruutuksesta ei peritä maksua, jos testauksen peruuttaa viimeistään 10vrk ennen testiä. Testistä joutuu maksamaan 30% alkuperäisestä hinnasta, jos peruutus tapahtuu viimeistään 5vrk ennen ja 50% hinnasta jos peruutus tapahtuu viimeistään 1vrk ennen testiä.

Jos testauksen peruuttaa viimeisen vuorokauden aikana, maksettavaksi tulee täysi hinta. Sairastumistapauksissa saa testin siirtää toiseen Runner’s High:n testiajankohtaan ilmoittamalla peruutuksesta viimeistään kaksi tuntia ennen testin alkua; maksettavaksi tulee tällöin 10 euron siirtomaksu, joka lisätään tasotestauksen hintaan samalla laskulla. Lääkärintodistus on esitettävä.

JUOKSUTAPAHTUMIEN VAIHTO- JA PERUUTUSEDOT

Osallistumisen Runner’s High:n tapahtumiin voi perua aina siihen asti kunnes maksu on suoritettu. Sopimus osallistumisoikeudesta Runner’s High:n tapahtumiin syntyy maksun suorittamisen jälkeen. Maksettu osallistuminen Runner’s High:n tapahtumiin on sitova eikä osallistumismaksua palauteta missään tapauksessa. Osallistumisoikeuden siirtäminen seuraavalle vuodelle tai toiseen Runner´s High:n järjestämään tapahtumaan on kuitenkin mahdollista lääkärintodistuksen avulla. Siirtotapauksessa osallistuja on velvoitettu maksamaan maksetun hinnan (A) ja siirron kohdetapahtuman siirron aikaisen hinnan (B) välinen erotus, mikäli kohdetapahtuman osallistumismaksu on suurempi ilmoittautumishetkellä. Ilmoittautuminen Runner’s High:n tapahtumaan on henkilökohtainen, mutta ilmoittautumisen siirtäminen toiselle henkilölle on mahdollista erillisestä ilmoituksesta. Perimme tästä kuitenkin 5 (viiden) euron toimistomaksun.

RUNNER'S HIGH OY

+358 44 205 0310

valmennus @ runhigh.fi
Kap Hornin katu 7
00220 Helsinki
y-tunnus: 2399164-4

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

#WERUNHIGH

#PIMPMYRUN