Ajanvaraus valmennuskeskusteluun puhelimitse

Voit varata ajan Runner’s High:n juoksuvalmentajalta valmennuskeskusteluun puhelimitse tältä sivulta. Jos haluat varata henkilökohtaisen tapaamisen, otathan yhteyttä sähköpostitse alla olevaan osoitteeseen.

Lisätietoja? Ota yhteyttä:

Puhelin: +358 44 205 0310

Sähköposti: valmennus@runhigh.fi

Valmennuskeskustelu puhelimitse

Runner’s High:n valmentajat auttavat sinua myös puhelimitse. Voit varata alla olevalta varauslomakkeelta puhelinajan valmentajaltamme.

Lomakkeelta voit varata joko 30 tai 60 minuutin puhelinajan. Varattavan ajan suosituspituus riippuu läpikäytävästä asiasta, mutta suosittelemme seuraavia pituuksia valmennuskeskustelun teemasta riippuen:

30 min:

  • Tasotestitulosten läpikäynti ja soveltaminen harjoittelussa

60 min:

  • Harjoitushistorian läpikäynti ja kehityskohteiden analysointi

Valmennuskeskusteluiden tarkemmat hinnat löydät hinnastostamme, mutta näet hinnan myös valisemmallesi palvelulle varauksen yhteydessä. 

Mikäli olet jo valmennuksessamme, tai varaat valmennuskeskustelun tasotestin yhteydessä testipalautteen läpikäyntiä varten, saat 20 % alennuksen hinnasta. Mainitsenhan alennuksesta varauksen yhteydessä avoimessa viestikentässä.

Kirjoitathan varauksen yhteydessä avoimeen viestikenttään myös toiveesi valmennuskeskustelun aiheesta (esimerkiksi tasotestipalautteen läpikäynti). Voit myös toimittaa tarvittavaa materiaalia (esimerkiksi tasotestipalautteesi, treenipäiväkirja, tai muu aiheeseen olennaisesti liittyvä materiaali) sähköpostitse osoitteesen valmennus@runhigh.fi ennen valmennuskeskustelua.

Valmennuskeskustelut maksetaan laskulla, mutta voit tietenkin maksaa keskustelut myös liikuntaeduilla.

Ajanvaraus

Jos ajanvarauksessa ei ole sinulle sopivaa aikaa vapaana, otathan yhteyttä sähköpostitse valmennus@runhigh.fi, niin sovitaan aika erikseen.