We Run Helsinki -treenit jatkuvat 7.6.2021

We Run Helsinki -treenit ovat olleet jäähyllä virtuaalisia tapahtumia lukuun ottamatta viime syksystä lähtien, mutta 7.6.2021 klo 7-8.15 pääsemme kuitenkin jälleen avaamaan kesäkautta perinteisen eSimo Morning Bashin merkeissä Eläintarhan urheilukentällä.

Morning Bash on toiminut yleensä Helsinki Half Marathon -viikon käynnistäjänä ja vaikka Helsinki Half Marathon siirtyikin alkuperäisestä päivästä elokuun 21. päivään, pidämme silti perinteistä kiinni kesäkuisella ajankohdalla. Tällä kertaa eSimo Morning Bash tarjoaa rajoitetun treenikattauksen 40 ensimmäiseksi ilmoittautuneelle. Kahdella treeniryhmällä vedetään nopeaa ja napakkaa tekemistä – joko lyhyitä mäkivetoja tai nopeuskestävyyttä.

Treeniin on ennakkoilmoittautuminen tämän kaavakkeen kautta ja ryhmät täytetään nopeusjärjestyksessä. Ilmoitathan mielellään meille myös jos olet ilmoittautunut ja et treeniin pääse niin voimme avata paikkoja jälkikäteen. Ilman ennakkoilmoittautumista emme valitettavasti voi treeniin mukaan päästää.

Harjoitus on avoin ja ilmainen, jos olet ilmoittautunut 21.8.2021 juostaville Helsinki MarathonilleHelsinki Half Marathonille tai Helsinki10:lle tai olet ollut Runner’s High:n treeniryhmissä, juoksukouluissa, etävalmennuksissa vuoden 2021 aikana.

Tapaamispaikka Eläintarhan urheilukentällä on Vauhtitien puoleisella portilla näissä koordinaateissa.